Näin sen pitikin mennä

Tämähän on selkeästi ikivanhaa tietoa, mutta pääsi allekirjoittaneen tietoisuuteen vasta nyt. Näin hyviä uutisia on syytä mainostaa myöhässäkin.

Yhdysvaltain presidentti Barack Obama on siis leikannut G. W. Bushin ajaman seksi”valistus”kampanjan rahoituksen budjetista. Viimeiset 8 vuotta jenkkinuorille on opetettu ainoastaan seksistä pidättäytymiseen perustuvaa ehkäisyä, mikä on johtanut kahteen mielenkiintoiseen ilmiöön:

1. Osa nuorista harrastaa pelkkää anaaliseksiä, koska heidän saamansa opetuksen mukaan neitsyys säilyy, kunhan vain perinteistä emätinyhdyntää ei pääse tapahtumaan. Sivutuotteena voidaan nähdä, että useimmat homoseksuaalit ovat siis edelleen neitsyitä huolimatta sadoista seksikumppaneistaan.

2.  Teiniraskauksien määrä on kasvanut, ja asiaan liittyy omituinen sivujuonne. Koska jeesusfriikkien (kuten Bushin) mukaan homot joutuvat helvettiin, moni nuori homomies on kokenut tarpeelliseksi todistaa olemattoman heteroutensa harrastamalla seksiä naisten kanssa. Kun soppaan heitetään puuttuva tieto ehkäisystä, lopputuloksena teinitytöt kantavat homomiesten siittämiä lapsia.

Jos jenkkilän raamattusekopäät ymmärtäisivät vähänkään tutkimustiedon päälle, he saattaisivat miettiä hetken ennen seuraavaa kampanjaansa. Tavoitteena tuskin oli saada heteronuoret harrastamaan peppuseksiä tai homomiehiä harjoittamaan suojaamatonta, aviotonta yhdyntää nuorten naisten kanssa.

kirjoittanut: hihaton

11 kommenttia artikkeliin ”Näin sen pitikin mennä

 1. P-man 09.08.09 / 14:48

  Et ole tosissa… Tsiisus sentään! Kyl mä aina oon pitänyt Bushia yksinkertaisen hölmönä, mutta että tommosii kampanjoitaki onnistunut tukemaan jossain mielenhäiriössä… Voi morjens! On siinä Obamalla sarkaa, ku se paikkaa Bushin sekoiluita!

  Yleisesti, hyvää settii teitin blogissa! Asiallista asiaa aiheesta, joka kiinnostaa 99 %:a populasta. Ja varmaan sitä yhtäkin prosenttia, muttei ne myönnä… ;)

  Keep going!

 2. hihaton 09.08.09 / 15:17

  Bush ei ainoastaan tukenut noita kampanjoita, vaan yritti ajaa ne koko maan laajuisiksi. 8 presidenttivuotensa aikana GWB kaatoi pidättyväisyys”valistukseen” lähes 2 miljardia dollaria, mutta todellinen kustannus on ollut moninkertainen kun teiniraskauksien aiheuttamia ongelmia on jouduttu korjailemaan.

  Kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina vähälle elämänmuutosten melskeessä, mutta yritetään parantaa jatkossa.

 3. P-man 09.08.09 / 16:59

  Kyl mä aina olen pitänyt herraa hiukka kajahtaneena ja tässäkin tapauksessa tieto lisätä varmuutta epäilyistäni… Mutta kyllä mä peräänkuulutan sitä ihmisten omaakin älyä ja ymmärrystä näissä seksijutuissa. Haloo, anaaliyhdynnät ei ole seksiä… Miten ihmiset saadaan uskomaan noin absurdia juttua? Ei ne pershommat ny mitään viatonta hommaa ole ja luulis nuorten käyttävän ton tajuamiseksi omia aivoja, eikä luottavan jonku huru-ukon kehittämään tragikoomiseen valistuskamaan… Jenkit!

  Ja hei, kirjotelkaa ny ihmeessä, kun just linkkasin entrystä teitin blogiin jutun, jossa hypetin pikkusen. Samal tosin koin kauhun hetket törmätessäni Cock Lock Intruderin. Seuraus: laattasin syliini… Et sil viisii… Ei sytyttänyt meikäläistä.

  Leppoisampaa sunnuntaita sinne! ;)

  • oceansoul 09.08.09 / 20:50

   Hihi, kiitokset linkistä! (Ja osoite P-manin blogiin on siis – kun ei tuosta nimestä klikkaamalla pääse: http://ristipissarit.wordpress.com/2009/08/09/peppujuttuja/) Ja pahoittelut kyseisen seksilelun aiheuttamasta järkytyksestä. Omalla vastuulla tietysti täällä linkkejä availlaan, mutta voisihan sitä kenties jonkinlaisia varoituksia antaa. ;)

   (Korjasin linkin. -hihaton)

 4. P-man 10.08.09 / 10:57

  Piru, miks mun nimi ei toimi linkkinä? Täytyyki tarkastella…

  BTW: CL Intruder vainoaa mua jo unessakin. Täytyy kohta kirjoittaa painajaisestani. Jospa ens yö ois jo armollisempi! ;)

  Kivaa viikkoa teitille!
  P-Man

  • hihaton 10.08.09 / 12:25

   Se linkki tarttee laittaa tuohon URI-laatikkoon, korjasin sun vanhoihin kommentteihin.

  • oceansoul 10.08.09 / 13:42

   P-man: Siis jos/kun sulla on tunnus WP:ssä ja oot sillä kirjautuneena, niin sun täytyy profiiliisi (-> wp-admin/profile.php) mennä lisäämään web-sivusto -kohtaan blogisi osoite. Tuota URI-kohtaahan ei kirjautuneena tietenkään näe.

   (Huh, ei kai se sentään nyt niin kamala asia voinut olla. :D)

 5. P-man 10.08.09 / 14:30

  Interesting… Vannon tehneeni sen kerran. No, täytyypä käydä tarkastelemassa uudellee! Kiitos ja kumarrus. Ei tosin liian syvä, ettei tuu Intruderii aunukseen.

  Mutta voi pojjaat ja tyttäret! Ny on kevyempi fiilis, ku sain purettua painajaiseni entryyn… Helvetti sentään teitin blogin kanssa… ;) Mä pelkään vuokraisäntääni ku ruttoo ja multa menee yöunet viikoiksi… Näin ne peppupainajaiset tarttuu miehestä toiseen… Mäki alan tuntea inhoa rektaalitohtoria kohtaan… ;)

  Aurinkoa teitille!

 6. miltsu 10.08.09 / 20:38

  Onpa kummaa.

  Mutta tosiaan, onko niin ettei amerikkalaisnuoret osaa käyttää omia aivojaan vai annetaanko niistä vaan sellanen kuva?

  • oceansoul 11.08.09 / 14:01

   Ajatteleeko kiihkouskovaiset omilla aivoillaan missään maassa? Amerikassa niitä vaan piisaa ihan liikaakin…
   Ja jos faktana kerrotaan, että kortsut ei toimi jne., niin eipä sitä nuoret välttämättä osaa kyseenalaistaa – ainakaan tarpeeksi ajoissa.

   Olen ehkä tämän jo aiemminkin pastennut (wanha uutinen jo, kesältä -08), mutta..
   (julkaistu alun perin Aamulehden sivuilla)

   “Jos harrastat seksiä ennen avioliittoa, kuolet. Näin jyrkkää on jyrkimmillään se seksuaalikasvatus, jota monille nuorille Yhdysvalloissa annetaan – valtiovallan tukemana. —

   Ohjelmien vastustajien mukaan niiden tarkoituksena ei ole antaa paikkansapitävää, tieteellistä tietoa seksuaalisuudesta, vaan istuttaa oppilaiden päähän konservatiiviset, kristilliset seksuaalikäsitykset.

   Useat tutkimukset osoittavat, etteivät pidättyväisyysohjelmat juuri lisää pidättyväisyyttä. Tällaista valistusta saaneet nuoret aloittavat seksin harrastamisen suurin piirtein samanikäisinä kuin muutkin, ja heillä on suurin piirtein yhtä monta seksikumppania kuin muillakin nuorilla.

   – Monet nuoret harrastavat seksiä joka tapauksessa. Ja he harrastavat sitä ilman ehkäisyä ja ilman kondomeja, sillä koulussa heille on kerrottu etteivät kondomit toimi, lisääntymisterveyttä tutkiva tohtori Carol Roye sanoo.”

   Amerikassa kasvava vähemmistö vieläpä opettaa lapsensa itse kotona (useimmiten uskonnollisista syistä), eikä monetkaan osavaltiot kotiopetusta pahemmin valvo, joten siinä on vähän niin kuin vanhempien armoilla. Saatetaan lukea Raamattua puolet päivästä ja jättää vaikka ehkäisystä ja evoluutioteoriasta kertominen kokonaan pois.

 7. P-man 10.08.09 / 21:06

  Miltsu,
  Juu, enpä tiedä. Ei passaa yleistää, mutta nyt aiheeseen enemmän tutustuneena tuntuu siltä, että PELOTTTAVAN suuri osa ei kai sitten osaa tai viitsi käyttää aivoja. Ja se on totta, että kyllähän jenkeistä pyritään luomaan mielikuvaa yleisesti tyhmänä sakkina, eli osittain kyseessä lienee stereotypian vahvistus. Ei ne kaikki idioottejakaan ole, mitä katsoo kyseisen suurvallan aikaansaannoksia – sekä hyvässä että pahassa…

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.