Tuskaa paatista

Koska kello on tällä aikavyöhykkeellä jo paljon, tyydyn vain linkittämään ja ihmettelemään mistä näitä sikiää:

Kymmenen asiaa, joita sinun ei koskaan tule sanoa naiselle

Voisiko joku käydä hakemassa näiden kirjoittajat tynnyristään ja näyttää heille oikeaa maailmaa?

kirjoittanut: hihaton

5 kommenttia artikkeliin ”Tuskaa paatista

 1. Annie 13.08.09 / 13:15

  Onneksi en ole koskaan deittaillut miehiä, jotka kyselevät tuollaisia. Minua ovat vetäneet puoleensa vain ”haastavat” häntäheikit ja itsekkäät paskiaiset ja kaiken maailman kummajaiset – mutta nyhveröt, no thanks. Tosin nykyinen mieheni, entinen itsekäs paskiainen, on huolestuttavasti muuttumassa kiltiksi koti-isäksi. Ja siinä ei ole enää mitään seksikästä! Täytyypä ajaa hänet taas kavereineen pahoille teille. ;-)

 2. oceansoul 13.08.09 / 16:52

  :D Oi voi, nämä IL:n listat (jotka on kopioitu joiltain yhtä laadukkailta sivuilta) on aina hiukkasen huvittavia..

 3. Kokeilijat 14.08.09 / 21:36

  Annie,
  olet valitettavasti oikeassa, tai siis tarkoitan että olen miehenä itse tuon kokenut. Nyt olen taas ”pahoilla teillä” ja entinen vaimoni ilmeisesti ikionnellinen.

 4. hihaton 15.08.09 / 07:42

  Tottakai on olemassa naisia, joille tuollaisia asioita ei voi sanoa. On myös miehiä, jotka eivät tuollaisia sano, ja siinähän deittailevat epävarmoja naisia. Ajattelemattomat paskiaiset ovat aina sopineet yhteen epävarmojen, todellisuudesta vieraantuneiden prinsessojen kanssa.

  Kilttien miesten niskaan kasataan jatkuvasti paineita olla paha poika ja kusipää, koska ”sitä naiset haluavat”. Samalla tytöt kasvatetaan olemaan hiljaa ja kiltisti, koska ”miehet pitävät siitä”. Missään ei sanota, että muunkinlaisia roolijakoja on olemassa ja niistä voi päättää ihan itse.

  Minä olen sanonut kaikki nuo asiat vaimolleni jo ennen häitä, eikä kummallakaan ole ollut asian kanssa mitään ongelmaa. Olisin toki voinut jättää sanomatta, mutta miksi haluaisin elää parisuhteessa, jossa en voi olla oma itseni? Eikö kannattaisi etsiä kumppani, jolle ei tarvi esittää mitään?

  Itse en ajatellut tuhlata annettua sataa vuotta yrittämällä miellyttää ihmisiä, joiden kanssa en oikeasti halua olla. Mieluummin elän sellaisena kuin olen ja deittailen niitä, jotka tykkäävät sellaisenaan.

 5. Gria 29.09.10 / 12:35

  Kyllä mulle saa noita sanoa. Miks mä en haluaisi tietää millon mies soittaa? Just kivaa oottaa, että jee kohta se soittaa. Ja treffien jälkeen on mukava kuulla, että mies jo suunnittelee tapaavansa mut uudestaan. Miksei mies sais kuulostaa epävarmalta ku puhun mun miespuolisista kavereista? Just ihanaa, se ei haluu menettää mua!

  Ehkä mulle sitten sopii nyhverömiehet. ps. käyn myös paskalla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.