Tiedosta käsilaukkusi

Blogin syväkurkuilta kuuluu, tällä kertaa kiertoviestinä Facebookin puolelta (kielioppi ja kirjoitusasu alkuperäiset):

Eli levitellään rintasyöpätietoisuutta,koska on Lokakuu-Rintasyöpätietoisuuden Edistämiskuukausi. Viime vuonna naiset ympäri maailmaa kertoivat Face-book statuksissaan rintaliivien värin. Miehet olivat luonnollisesti ihmeissään,eikä kukaan koskaan kertonut heille ,mistä on kyse. Tänä vuonna puhutaan käsilaukusta! Minne sinä jätät käsilaukkusi kotiin tullessa. Kirjoita vastaus FB-statukseesi ilman mitään selityksiä.” Pidän sitä olkkarin sohvalla.Tykkään siitä eteisen pöydällä.”Kun olet päivittänyt statuksesi, lähetä tämä viesti NAISPUOLISILLE kavereillesi viesteissä.Katsotaan päästäänkö tällä pelillä uutisiin. MUISTA-LAITA VASTAUS STATUKSEESI äläkä selittele mitenkään muuten.Hyvä me naiset!

Jihuu, rintasyöpävalistusta! Eikun…

Kertokaa minulle, miten käsilaukun paikka liittyy rintasyöpään? Miksi tuollaisella pääsisi uutisiin? Miksi miesten ei tarvisi tietää rintasyövästä? Vai eikö miehillä voi olla käsilaukkuja? Mitä vittua?

Ei herunut sympatioita tälle kampanjalle.

(Ja joo, ei liity suoraan seksiin, mutta riittävän läheltä liippasi.)

kirjoittanut: hihaton

2 kommenttia artikkeliin ”Tiedosta käsilaukkusi

  1. Mies 06.10.10 / 17:54

    Kyllä kannattaa ehdottomasti valistaa. Multa meni ohi se alkuperäinen rintaliiviväri homma. En osannut yhdistää sitä rintasyöpään. Saati sitten näitä laukkuja. Lähinnä vituttaa suoraan sanottuna nämä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.