Biologia kauhistuttaa

”Vanhemmat kauhistuivat biologian opetuksesta. (…) – Kirjaa selatessani huomasin, että siellä oli kerrottu, miten lapsia tehdään. Mielestäni tämä ei kuulu vielä ala-asteelle (…)” Seutu-Sanomat 24.8.11

Antakaa lasten olla lapsia! Eihän 5. luokkalaiselle todellakaan voi kertoa, että niitä vauvoja tulee yhdynnän seurauksena! Haikarahan ne vanhempien syliin tiputtaa.

Toivoisin, etteivät nämä kauhistuneet äipät nyt olisi ihan tosissaan, mutta mitä ilmeisemminkin ovat. En vain ymmärrä; en opettaisi edes pienille lapsille, että vaikkapa haikara tuo lapset, vaan kertoisin asiasta ikätasoon sopivalla tavalla valehtelematta. Enkä todellakaan usko, että kukaan lapsi ahdistuisi siitä, että koulukirjasta löytyy piirrettyjä kuvia sukupuolielimistä.

Kuka muistuttaisi näille järkyttyneille äideille, että esimerkiksi monilla tytöillä kuukautiset alkavat jo ala-asteiässä – ja (ikävä kyllä) jotkut päätyvät harrastamaan seksiä jo niihin aikoihin (muutenkin kuin itsensä kanssa).

No, ainahan sitä joitakin ihmisiä löytyy, jotka kauhistuvat, kun omalle lapselle vain kerrotaan sanakin seksistä. Toivottavasti tällainen typerä ajattelu ei vain laajemmalla leviä.

kirjoittanut: oceansoul

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.