Kuinka usein?

Mieheni muna ei nouse seisomaan, kun hän nuolee pimppiäni. Onko se outoa? Mieheni ei ole muutenkaan kovin ”seksihakuinen”. Itse ajattelen seksiä todella paljon ja kiihotun myös munan nuolemisesta. Jos itse en ehdottaisi seksiä, mies ehdottaisi varmaan kerran kaksi kuussa.

-A

Miksi pitäisi nousta? Ei se pimpin nuoleminen niin hekumaalista nautintoa ole, vaikka jotkut siitä kicksejä saavatkin. Miehesi kiihottuu eri lailla kuin sinä, mutta se ei ole outoa tai ongelma. Se, että seksihalunne eivät kohtaa, voi olla ongelma.

Puhu miehesi kanssa asiasta ja kerro, että haluat enemmän seksiä. Jos sinä haluat päivittäin ja miehesi kahdesti kuussa, sumplikaa kompromissi johonkin pariin-kolmeen kertaan viikossa. Jos se ei riitä, vaihtoehdoiksi jäävät omin käsin paikkaaminen, vieraissa käyminen ja eroaminen. Jos oma käsi ei riitä jatkoksi, miettikää vielä mahdollisuutta suhteenne avaamiseen (lukekaa vaikka Tristan Taorminon Opening Up -kirja). Antakaa ajatukselle aikaa ja miettikää, onko yhdessä pysyminen vaivan arvoista.

Ja jos mikään muu ei onnistu ja haluat pysyä suhteessa vaikka lasten takia, saat Virallisen Luvan käydä vieraissa kertomatta miehellesi. Etsi joku, joka pystyy vastaamaan seksin tarpeeseesi, pane minkä tarvitset ja peitä jäljet huolella. Onnea matkaan.

kirjoittanut: hihaton

3 kommenttia artikkeliin ”Kuinka usein?

  1. Morjesta 17.11.12 / 17:35

    Voi taivas. Ei kukaan oikeesti kehota käymään vieraissa. Miksi nykyään ihmiset ajattelee että se on jotenkin hyväksyttävää? Minusta se on väärin.

  2. Veikeä 17.11.12 / 20:33

    Hei haloo, kaikki USA:n kenraalitkin käy vieraissa. On varmaan käyneet aina, mutta nykyisessä uutistyhjiössä tästä tulee uutinen ihan Suomessa asti. Mahtoiko Ilkka Kanerva aikoinaan päästä Amerikoissa uutisiin? Vieraissa käyminen aiheuttaa ongelmia ja pahaa mieltä vain, jos siitä jää kiinni. Vieraissa käymisestä ei ikinä puhuta missään. Mutta harvinaisen yleistä se on, ja taitaa olla vaan yleistymään päin nyt internetin aikakaudella. Myönnän, että vieraissa käyminen ei kannata yhdessä ainoassa tilanteessa. Ja se on se, että olisi sattumalta löytänyt ja rengastanut koko Suomen parhaan seksikumppanin. Jolloin vieraissa käydessä saisikin aina huonompaa seksiä. Ja kukapa nyt sellaista haluaisi. Omasta mielestäni seksin määrän tai mieltymysten jäädessä kohtaamatta, ei sen takia hyvää parisuhdetta kannata rikkoa. Se on ihan luonnollista, että ihmisten ikääntyessä ihmiset kasvavat, niin henkisesti kuin muutenkin. Ja se kasvu ei aina ole kahdella ihmisellä saman suuntaista. Ja se kyllä voi laittaa parisuhteet aikamoiselle koetukselle.

  3. Morjesta 17.11.12 / 22:33

    Mielestäni vieraissa käyminen aiheuttaa enemmän pahaa kuin hyvää tähän maailmaan. Eivätkä ne hyvät puolet pysty päihittämään niitä huonoja.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.