Pakollista suuseksiä

Mitä mieltä olette suhteesta, jossa mies vonkaa koko ajan anaaliseksiä ja suihinottoa? Anaaliseksiä olemme koettaneet ja se sattui aivan sairaasti. En ole sen jälkeen siihen suostunut ja selitin miksi. Suihinotto on toinen asia, mikä mua oksettaa. Olemme sitä koittaneet ja mua alko kirjaimellisesti yrjöttää, en voinut sille mitään. Kaikesta huolimatta hän niitä pyytää. Mun mielestä meillä ei ole kaikki arvot kohdallaan, kun toisen mielipiteillä ym. ei ole mitään väliä.

Mitä olette mieltä, ja miten muut miehet suhtautuvat kun ko. asiosta kieltäydytään?

-Pakosta?

Muut miehet todennäköisesti lähtisivät suhteesta.

Suuseksi kuuluu niihin asioihin, joita on lupa olettaa kumppanin antavan (sukupuolesta riippumatta) ilman muuta. Vaihtoehtoisesti kumppanilla on syytä olla lupa hakea sitä muualta, jos sitä haluaa muttei kotoa voi saada. Ja tämä ei sitten tarkoita sitä, että suuseksiä pitää saada joka kerta kun pyytää.

Kerroit että anaaliseksi sattui, mistä päätellen miehesi ei kuunnellut palautetta (jos sellaista annoit) ja yrititte hypätä suoraan äidinmaidosta absinttiin. Käytittehän vähintään 15-20 minuuttia lämmittelyyn ja liukastamiseen?

Todennäköisesti suuseksin kanssa kävi samalla tavalla, tai sitten pahoinvointisi kielii miehesi luokattoman huonosta hygieniasta. Vie äijä suihkuun, pese kulli huolella, köytä mies sänkyyn ja ala tehdä tuttavuutta. Jos yrjötys alkaa ennen kuin saat terskan suuhusi asti, juttele ammattilaisen kanssa.

Suuseksiä antaessasi SINÄ olet kontrollissa ja SINÄ päätät miten edetään. Jos miehesi painaa päätäsi syvemmälle, lopeta välittömästi ja ilmoita, että seuraavan kerran suuhoitoa on tarjolla sitten, kun kädet pysyvät irti. Jos vaativuus ei muutu kiitollisuudeksi rehellisestä yrityksestä, anna ukolle kenkää.

Oletettavastikin saat suuseksiä mieheltäsi? Jos et, pistä koko jätkä kiertoon ja välttele itsekeskeisiä vonkaajia tulevaisuudessa.

Ja muista, että aina on oikeus sanoa ”ei”. Kenenkään ei tarvitse pitää kaikesta, ja kahden ihmisen seksielämä on aina jonkinasteinen kompromissi. Jokainen voi sitten kohdallaan miettiä, paljonko haluaa antaa periksi ja onko fiksumpi lähteä eri teille.

kirjoittanut: hihaton

2 kommenttia artikkeliin ”Pakollista suuseksiä

  1. NotSoSerious 23.11.12 / 09:18

    Yksi vinkki tuohon suuseksiasiaan vielä: miehen karvoituksen siistiminen. Helpottaa sitä puhtaanapitoa (karvoihin tuntuu jäävän epämääräisiä hajuja kiinni vaikka kuinka pesisi) ja muutenkin miellyttävämpää, kun ei tarvitse syljeksiä karvoja suustaan.

  2. Kukka 18.12.21 / 14:18

    Mitä jos mies on se joka ei anna suuseksiä? Hän ei myöskään vaadi minua antamaan, ainoastaan hän haluaisi aina 69 asennossa nuolla jolloin minä ottaisin suihin. Inhoan sitä asentoa yli kaiken. Olen sen sanonut tuhansia kertoja ja että miksi. Minä voisin imutella harva se päivä, minusta olisi vain joskus olla myös saajana ilman että teemme sitä samaan aikaan.
    69 inhoan: en pysty keskittymään omaan mielihyvääni, hän työntelee lantiollaan munaa suuhuni eikä keskity minun mielihyvääni (pidän tästä joskus), anaali haisee nenääni ikävästi, hampaani osuvat herkemmin terskaan ja sehän on antajan vika jos sattuu

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.