Liian nopea laukeaminen?

Vaimoni saa orgasmin oikealla tekniikalla vähän turhan nopeasti. Joskus hän meinaa laueta jo esileikin aikana kädellä hierottaessa. Vaimo kyllä haluaa seksiä eikä hänen orgasmissa ole mitään pahaa, mutta homma lopahtaa aika pian hänen tulemisen jälkeen.

Kovan orgasmin jälkeen hänen alapää rentoutuu ja paras tuntuma katoaa. Orgasmin jälkeen vaimo ei myöskään enää siedä kovin pitkää yhdyntää ja omakin osuus pitää hoitaa loppuun nopeasti. Joskus hän onneksi haluaa ”kiivetä” uudestaan kukkulalle ja tulee uudestaan.

Onko mitään tekniikkaa millä nainen voi nauttia täysin siemauksin tulematta?

-Kestävä mies

Tähän kysymykseen saat vastauksen helpoiten kun vaihdat sukupuoliroolit toisinpäin ja kysyt jonkun naistenlehden palstalla. Säästin sinulta vaivan ja käänsin vastauksen valmiiksi sinulle soveltuvaksi:

Koska tarvit enemmän lämmittelyä ja kiihotusta päästäksesi huipulle, kumppanisi voi hoidella sinut ensin käsin ja suuseksillä niin lähelle, että saatte orgasmin suunnilleen samaan aikaan. Vaihtoehtoisesti voitte aloittaa niin, että vaimosi saa ensimmäisen orgasminsa heti alkuun ja pitää sinua lämpimänä sen aikaa, että hän on uudelleen valmis.

Toisena vaihtoehtona voitte kokeilla tekniikoita, joissa kiihotat vaimosi lähelle orgasmia ja lopetat koskettelun niin pitkäksi aikaa, että suurin kiihko tasaantuu. Sen jälkeen aloitat kiihottamisen uudestaan ja lopetat ennen huippua monta kertaa, kunnes lopulta annat hänen laueta. Aikaa myöten tällä tekniikalla on mahdollista kehittää parempi orgasmikontrolli.

Kolmas vaihtoehto, josta ei juuri kuule puhuttavan, on pieni annos serotoniinin takaisinoton estäjää eli SSRI-lääkettä. Niitä käytetään perinteisesti masennuksen ja monien mielenterveysongelmien hoitoon, mutta nykyään myös viivyttämään miehen siemensyöksyä. SSRI-lääkkeet demppaavat seksuaalista herkkyyttä hyvin usein, joten niistä saattaisi löytyä apu vaimollesikin.

Puhu vaimosi kanssa ja tarvittaessa menkää vaikka yhdessä lääkäriin. Onnea matkaan.

kirjoittanut: hihaton

3 kommenttia artikkeliin ”Liian nopea laukeaminen?

 1. Nimetön 28.03.13 / 14:08

  ”Kolmas vaihtoehto, josta ei juuri kuule puhuttavan, on pieni annos serotoniinin takaisinoton estäjää eli SSRI-lääkettä. Niitä käytetään perinteisesti masennuksen ja monien mielenterveysongelmien hoitoon, mutta nykyään myös viivyttämään miehen siemensyöksyä. SSRI-lääkkeet demppaavat seksuaalista herkkyyttä hyvin usein, joten niistä saattaisi löytyä apu vaimollesikin.”

  Ei ole todellista, että suositat todennäköisesti täysin terveelle naiselle SSRI-lääkitystä ennenaikaisen orgasmin hoitoon!

  • hihaton 30.03.13 / 11:39

   Kyllä on.

   Niille, jotka kokevat ennenaikaisen orgasmin ongelmaksi, pieni annos SSRI-lääkettä voi olla pienempi paha. Seksuaalinen tyytyväisyys on tärkeä osa tasapainoista, ihmisarvoista elämää.

 2. KIRSTI SORSA 27.11.13 / 06:07

  TUOHON SANON SEURUSTELU SUHTEEME ON NIIN HYVÄLLÄ MALLILLA EI TARVITSE LÄÄKISIIN EI MISSÄÄN M UUASSAKAAN ASIASSA TURVAUTUA SANON MIEHENI ON KOKENUT JA KYYDIT ON MULLE TAA
  TTU AINA KUN OLLAAN HOMMISSA JA SE ONNI KESTÄÄ MULLA MILTEI AINA SEN 10 SEKUNTTIA KÄYTÄÄ TAIVAISSA SAMALLA MIEHENI OTTAA ILMAISET KYYDIT PILVIIN RAKKAUS ELÄMÄ ON KUNNOSSA TODELLAKIN JA ELLEI SE KELLÄ OLE SANOISIN JOSSAIN MÄTTÄÄ EI TARTE PETTÄÄ TODELLAKAAN

  (Yhteystiedot poistettu -H)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.