Sormi perseessä

Olen lukenut eturauhasen hieronnan hyvistä vaikutuksista ja tahtoisin yllättää mieheni tekemällä tuon hänelle.
Haluaisin vinkkejä teiltä, jotka olette tuota hierontaa kokeilleet, niin hierojilta kuin hierottaviltakin. Mikä on teidän mielestänne paras asento siihen? Voiko sen tehdä jotenkin väärin, vaikka olisi kumihanskat ja paljon liukkaria käytössä? Onko muuta muistettavaa?

-Kokeileva

Vinkki numero yksi: aloita yllätys puhumalla miehesi kanssa.

Huolimatta siitä, että eletään 2010-lukua, naurettavan iso osa miehistä on kaikkea muuta kuin sinut hanurinsa kanssa. Kukaan ei osaa selittää, mikä varsinainen ongelma on, mutta yäk homoja apua homoja exit only homoja mitä jos. Jos yllätyksesi alkaa sormella kakkoseen, lopputulos ei välttämättä ole toivotunlainen.

Kerro miehellesi, että haluaisit kokeilla ja päättele reaktioista, onko hän valmis kokeilemaan. Sitten kun on, muista käyttää paljon liukuvoidetta ja edetä varovasti. Hanskat eivät ole välttämättömät kunhan peset kädet kunnolla ennen kuin kosket niillä mihinkään muualle, suolibakteerit kun tuppaavat aiheuttamaan tulehduksia varsinkin emättimen puolella. Lakanat kannattaa suojata pyyhkeellä.

Asennoksi suosittelen mies selinmakuulla ja sinä polvillasi reisien välissä. Voit samalla antaa miehelle suuseksiä ja oikean paikan löytäminen on helppoa tässä asennossa. Kuuntele tarkasti, mihin mies reagoi ja pyydä antamaan palautetta miltä mikäkin tuntuu. Eturauhanen löytyy navan puoleisesta seinämästä yleensä noin viiden sentin syvyydestä, mutta parhaat paikat löydät vain kokeilemalla. Kaikille eturauhasen kiihottaminen ei toimi, mutta kokeileminen kannattaa.

Onnea matkaan ja muista käyttää liukkaria!

kirjoittanut: hihaton

Yksi kommentti artikkeliin ”Sormi perseessä

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.