Susi naisen vaatteissa

Mitä tehdä, mieheni kiihottuu ja kykenee yhdyntään vain saadessaan pukeutua naisten alusvaatteisiin? Tämä on jatkunut jo vuosia, mutta nyt alkaa mitta olla täysi. En pysty enään yhtään sietämään miestäni pukeutuneena pitkiin rintaliiveihin toppauksineen ja muihin vastaaviin varusteisiin.
Erota en halua, enkä lopettaa seksiä, mutta tilanne on umpikujassa. Haluan seksiä miehen kanssa en jonkun liiveihin pukeutuneen miehenkuvatuksen kanssa. Auttakaa, neuvokaa, olen täysin pihalla mitä pitäisi tehdä!!!

-Mitä Odottaa

Okei, miehelläsi on naistenvaatefetissi ja sinä autat häntä toteuttamaan sitä. Pisteet sinulle kinky-positiivisuudesta!

Tämä tulee todennäköisesti myöhässä, MO, mutta kaikesta päätellen ongelmanne ei ole niinkään miehesi fetissi, vaan sama kuin alkoholisteilla ja muilla addikteilla: kohtuuden puute. Ihan mikä tahansa alkaa kyllästyttää ja tympiä liian suurina annoksina, puhumattakaan jostain mitä teet toisen iloksi.

Jos jäi siis epäselväksi, olen ehdottomasti sitä mieltä että kumppanin mieltymyksiä pitää kuunnella ja toteuttaa mahdollisuuksien mukaan. Mutta – ja tämä on iso mutta – se toimii toiseenkin suuntaan ja kuulostaa siltä, että sinun tarpeesi ovat jääneet tyydyttämättä.

Jatka vaatefetissin toteuttamista miehesi kanssa, mutta yhdellä ehdolla: jokaista liivikertaa kohti pitää olla vähintään kaksi, mielellään kolme kertaa ilman naistenvaatteita. Niin kauan kuin sinun tarpeesi eivät tule täytetyiksi, rintaliivit ja sukkanauhat pysyvät kaapissa ja seksihanat kiinni.

Ja entä jos homma ei onnistu? Sanot ettet halua erota, MO, joten voit myös antaa miehellesi luvan harrastaa naistenvaateseksiä jonkun toisen kanssa. Fetissit ovat ja elävät, eikä niitä voi toivoa tai eheyttää pois. Ehkä olisi aika siirtää pitkiin rintaliiveihin (minkälaisia lienevätkin) pukeutuneen miehen hoitaminen jonkun muun harteille ja jatkaa muuten toimivaa parisuhdetta ilman keskinäistä seksiä?

Kysy meiltä: hihaton@housuitta.com

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.