Nainenkin voi yhtyä mieheen

Olen pannut miestäni strap-on -dildolla sekä suuhun että perseeseen. En muista, kumpi sitä varsinaisesti ensin ehdotti, sillä ensimmäisestä kerrasta on jo niin kauan aikaa, mutta molemmista se kiihottavaa on. Tuhmaa ja hieman alistavaa.

Monilla miehillä saattaa elää vahvana ajatus, että naisen perseeseen pitäisi päästä panemaan, mutta omaan anaaliin ei saa koskea, sillä sehän on ihan homomaista. Enhän minä voi kiihottua siitä, että peppuani hyväiltäisiin tai että nainen jopa työntyisi minuun tekopeniksellä!

Niin, eihän siitä tarvitse nauttia. Ei kenenkään miehen tai naisen, ei kummassakaan roolissa.

Hölmöä silti, että kaikki miehet eivät edes tule ajatelleeksi anaaliseksiä siitä näkökulmasta, että oma perse olisi tyydytyksen kohteena, vaikka omaa naistansa mielellään peppuun panisivatkin. Eikä taida kaikki naisetkaan ajatella, että he voisivat ehdottaa anaaliseksissä roolien vaihtoa.

Tai sitten ajatus kiinnostaisi, mutta kyseisiä haluja hävetään (ilman syytä). Kumppanille ei ehdoteta asiaa, sillä reaktiota ehkä pelätään.

Vaikka omassa tapauksessani näihin leikkeihin sisältyykin hieman alistamisen elementtejä, sellaista sen ei tarvitse olla. Strap-onilla paneminen voi olla ihanaa lempeää seksiä siinä missä normaalikin yhdyntä.

* Onko sana strap-on aivan outo? Wikipedia auttaa!

Jostain syystä wp.com ei näytä aina tätä kyselyä. o_O Voit katsoa sen myös täältä.

PS. Katso muita blogissa olleita galluppeja tältä sivulta.

edit: LUE MYÖS: Kun nainen panee miestä peppuun

15 kommenttia artikkeliin ”Nainenkin voi yhtyä mieheen

 1. Elmo 09.01.15 / 13:22

  Eikä kaikki naiset edes tarvitse strap-onia kyseiseen aktiin.

  Vastasinpa myös galluppiin, vaikka kumpikaan sukupuolista ei minuun sovi. Mutta ehkä kyse olikin juuri miesten pyllyistä.

  • oceansoul 09.01.15 / 14:08

   Niin :) ihan kaikkia vaihtoehtoja ei aina voi listata.

   Tässä tosiaan halusin herätellä ajatuksia ”perusheterosuhteisiin”, joissa miesten peput eivät taida olla kovinkaan usein tyydytyksen kohteena.

   Mieshän voi toki myös käyttää strap-onia, lisänä tai oman peniksen tilalla. Jne.

 2. Luna 09.01.15 / 14:13

  Tässäkin toinen ei-binäärisukupuolinen, vastasin myös :)

 3. Kakkoseen, kiitos! 21.04.15 / 14:36

  Nainen on niin irstas näky ison tekokullin kanssa. Naisen antama käsky mennä selälleen tai konttausasentoon ja sen jälkeen tekokullin uppoutuminen omaan suoleen. Eipä voi siitä kiihottavammaksi tilanne muuttua… Ei kannata olla ”liian hetero”, sillä siinä menettää paljon. Nautinto on melkein sietämätöntä, jos nainen vielä samalla kullia hyväilee.

  Huh. Kulli kovana jo ajatuksesta. Toivottavasti vaimo innostuu ideasta taas tänään.

  • Nimetön 25.02.16 / 14:42

   Mimmikaverilla on stap-on ja hän haluaisi panna mua anaaliin. Aluksi en ollenkaan innostunut asiasta, mutta kun hän on hyväillessäni mua nuollut peppuani, niin olen pikku hiljaa alkanut kiihottua ajatuksesta. Jo niinkin paljon, että hommasin anal training setin. Tuntuu kyllä todella hyvältä. Odotan innolla sitä päivää kun rakkaani panee mua…

   • oceansoul 25.02.16 / 16:12

    Eikö olekin mukavaa, kun löytää uusia nautinnon lähteitä! Toivottavasti tulet kertomaan kokemuksiasi, kun olet ensimmäisen strap on -panon saanut kokea. ;)

 4. Endurance 29.12.15 / 01:26

  Todella kiihottava aihe, ei todellakaan kannata rajoittaa itseään turhaan seksuaalisuudessa – kokemuksella juuri rajojen rikkominen tuo mieleenpainuvimmat nautinnot ;)

 5. Nimetön 01.03.16 / 09:17

  Miehenä on ihanaa, kun on sellainen nainen, joka haluaasormettaa, nuolla ja panna peppuani. Vasta hankin ekan straponin. Sellaisen, jonka toinen pää laitetaan pilluun ja toisella voi sitten tulla peppuuni. Värinä vielä mukana. Hieman hankala käyttää, mutta sitten, kun palaset kohdallaan, niin tosi ihanaa niin fyysisesti kuin henkisesti. Suosittelen.

  • oceansoul 02.03.16 / 10:49

   Olen miettinyt sellaisen lelun kokeilua, mutta ajatellut sen kuitenkin olevan sen verran epäkäytännöllinen, että ehkäpä perus-sträpit ovat parempi ratkaisu. Mutta varmaan oon kyllä ihanaa, jos/kun palaset saa kohdalleen… :P

 6. HK:n sininen 14.12.16 / 11:27

  Joo todellakin nainen voi yhtyä mieheen. Suorastaan ihailen sellaisia pariskuntia kellä se on ihan normi touhua. Itselläni ei kokemuksia strap-onin saannista(eikä aidon kullin saannistakaan, vaikka mielessä usein ollutkin), valitettavasti, mutta sekin tuntuu jo taivaalliselta kun nainen nuolee, hyväilee tai jopa työntää sormen peppuuni..ja samalla vaikka nuolee tai runkkaa kulliani. Näitä kokemuksia on kyllä turhan harvoin osunut kohdalle…vaimo kyllä tietää että tykkään, kun peppuani hyväillään, mutta ehkei sitten niin paljoa itse tykkää olla antavana. Olis varmaan pitänyt ottaa homma puheeks jo suhteen alkupuolella, ni olis voinut kehittyä paljon monipuolisempi seksielämä.

  • oceansoul 14.12.16 / 16:32

   Ei kai koskaan ole liian myöhäistä ottaa puheeksi… ehkä hän saattaakin innostua!

 7. matti 18.06.19 / 16:37

  Haaveissani unelmoin tosi häpeällisestä nöyryytyksestä, kun lihaksikas nainen alistaa ja panee strap onilla peppuuni, ei rotu-koko-ikä tai muita rajoituksia, .

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.