Mokasitko? Peittele tyhmyyttäsi raiskaussyyttellä!

Nyt taas vittu oikeesti: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015050519631609_ul.shtml

Lähes 70-vuotias ranskalaismies esiintyi 37-vuotiaana miesmallina useilla eri deittisivustoilla. Anthony Laroche -nimellä esiintynyt huijari lupasi naisille Fifty Shades of Grey -tyyppisiä seksitreffejä pimeässä.

Miestä epäillään nyt useista raiskauksista naisten tehtyä asiasta rikosilmoituksia poliisille. Ainakin kaksi naista oli saanut tietää seksin jälkeen miehen olevankin lyhyt, tukeva sekä kaljuuntuva 68-vuotias.

Raiskauksista? Katsotaanpa, mitä Suomen laki (Ranskan vastinetta minulla ei ole käsillä) asiasta sanoo:

Joka pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen käyttämällä henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai uhkaamalla käyttää sellaista väkivaltaa, on tuomittava raiskauksesta vankeuteen vähintään yhdeksi ja enintään kuudeksi vuodeksi.

Raiskauksesta tuomitaan myös se, joka käyttämällä hyväkseen sitä, että toinen tiedottomuuden, sairauden, vammaisuuden, pelkotilan tai muun avuttoman tilan takia on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan, on sukupuoliyhteydessä hänen kanssaan.

Käydäänpä läpi pala palalta:

  1. ”Pakottaa toisen sukupuoliyhteyteen”. Nuo naiset ovat vapaaehtoisesti menneet treffeille ja harrastaneet sovitunlaista seksiä. Ei päde.
  2. ”Tiedottomuuden takia kykenemätön puolustamaan itseään”. Tämä ei tarkoita faktatiedon puutetta, vaan sitä, että ihminen on tajuton. Tiedon puute kumppanin henkilöllisyydestä on oma moka, jos sitä ei ole kysynyt. Ei päde.
  3. ”Kykenemätön muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan”. Kaikki osapuolet ovat olleet täysivaltaisia aikuisia, vaikkakin nuo naiset ovat olleet harvinaisen naiiveja. Ei päde.

Mikään näistä ei ole siis lähelläkään täyttymistä, joten raiskaussyytteille ei ole perää.

No entäs harhaanjohtaminen? Kaverihan on huijannut antaumuksella viattomia uhreja minkä kerkeää!

Älkää nyt saatana viitsikö.

Nuo ”uhrit” ovat ihan itse syyllisiä siihen, että päätyivät harrastamaan seksiä jonkun muun kuin kuvittelemansa henkilön kanssa. Sitten, kun tajuavat mokanneensa, tungetaan sormet korviin ja huudetaan että se oli kaikkien muiden paitsi oma vika. Lapsellista, vastuuntunnotonta ja ihan vitun tyhmää käytöstä. Itse mokasitte, kantakaa seuraukset.

Kokeillaanpa ajatusleikkinä vaihtaa jutun sukupuoliroolit toisinpäin: mies surfaa treffisivustolla, näkee hyvännäköisen naisen ja viesteilee tämän kanssa. Tapaaminen sovitaan niin, ettei mies missään vaiheessa näe naista, ja he harrastavat seksiä. Mies laittaa sopimuksesta huolimatta valot päälle, ja ihanainen mallitypykkä paljastuukin vanhaksi, lihavaksi ja isonenäiseksi eukoksi.

Käsi ylös kaikki, joiden mielestä tapauksesta voisi nostaa raiskaussyytteen? Edes joku siellä takarivissä? Ai ei? Miksei muka?

Jokainen, joka ei ole asunut koko ikäänsä patterin välissä, tajuaa että treffi-ilmoituksissa valehdellaan jatkuvalla syötöllä. Kuvat voivat olla kotoisin mistä tahansa, nimettömyyden takana voi kirjoitella ihan mitä tahansa soopaa itsestään, eikä kenenkään henkilöllisyydestä ole takeita. Jos on niin typerä, ettei tapaa potentiaalista seksikumppania etukäteen päivänvalossa, saa ihan itse kärsiä seuraukset. Raiskausten kanssa tällä jutulla ei ole mitään tekemistä.

2 kommenttia artikkeliin ”Mokasitko? Peittele tyhmyyttäsi raiskaussyyttellä!

  1. S. Tana 18.06.15 / 05:48

    Irvokasta niitä kohtaan, jotka ovat oikeasti tulleet raiskatuiksi.

    Voihan sitä olla tyhmä, mutta kantaa vastuun tyhmyydestään ja yrittää ottaa jopa opikseen.
    Se on sitten kelvottomuutta, jos on tyhmä, eikä ota edes vastuuta.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.