Seksi julkisella paikalla / toisten katsellessa – mikä siinäkin kiihottaa…

Missä mielenkiintoisissa paikoissa olet harrastanut seksiä tai missä haaveilet harrastavasi seksiä (kumppanin kanssa tai itsetyydyttäen)? Miksi?

Olen jo aiemminkin kertonut, kuinka sisälläni asuu jonkinlainen pieni ekshibitionisti. Olen esimerkiksi harrastanut seksiä paikoissa, joissa sinänsä olisi ollut mahdollista tulla nähdyksi. Tässähän ei toki ole mitään erikoista; monet panevat ulkona varsinkin kesäaikaan ja haluavat kokeilun vuoksi testailla erilaisia paikkoja, mutta monelleko mahdollinen nähdyksi tuleminen on itsessään kiihottava (ei pelottava) tekijä?

Teinivuosina kumppanini kanssa – silloin vastarakastuneena, kun toisesta ei kyennyt olemaan hetkeäkään erossa – hyväilimme kädet vaatteiden alla toisiamme esimerkiksi puistojen penkeillä iltahämärässä. Tällöin se liittyi lähinnä siihen, ettei himo katsonut paikkaa. Emme kuitenkaan vielä tuolloin harrastaneet kertaakaan yhdyntöjä tai muuta vastaavaa missään julkisilla paikoilla. Vasta vuosia myöhemmin päädyimme lopulta tarkoituksella harrastamaan seksiä kesäaikaan esimerkiksi pienillä metsäalueilla; tämä oli osittain kokeilunhalua ja vaihtelun hakemista, mutta nähdyksi tulemisen vaara lisäsi kuitenkin kiihottumistani.

Nykyisin tilanne on erilainen: minä fantasioin monesti harrastavani seksiä julkisilla paikoilla, joissa nimenomaan on mahdollisuus, että joku näkee tilanteen ja saattaisi jäädä jopa kiihottuneena katselemaan. Miksi ihmeessä tällainen esillä oleminen olisi kiihottavaa, sillä en noin muuten nauti mistään esiintymisistä? Vaikea kysymys.

Viimeiset vuodet pieni lapsemme on kulkenut lähes poikkeuksetta mukanamme, joten sopivia mahdollisuuksia ei ole oikein ollut edes aiemmanlaisiin metsäpaneskeluihin. Enkä minä edes halua, että kukaan ulkopuolinen ihminen (edes aikuinen siis) haluamattaan näkee touhujamme, vaikkei seksin näkemisen nyt luulisi kenellekään oikeasti traumoja aiheuttavan. Pään voi kääntää nopeasti pois, jos näky niin kovin kauhistuttaa. Enkä toki myöskään halua ihmisiä kuvaamaan kännyköillään kasvoni paljastavia videoita, jotka sen jälkeen leviävät pitkin nettiä ihan kaikkien nähtäväksi… Eikä se sakonkaan pieni mahdollisuus tietenkään houkuttele.

Aina välillä nämä tähän aihepiiriin liittyvät fantasiani kuitenkin nousevat voimakkaasti pintaan, kuten taas viimeviikkoina. Kesä on ohi, mutta saisiko lapsen hoitoon ja sen jälkeen toteutettua fantasiaa tavalla tai toisella jossain… Ei minua kiinnosta panna missään suljettujen ovien takana lentokoneen tai ravintolan likaisessa pienessä vessassa, vaan jossain ulkona tai siisteissä sisäpaikoissa, joissa joku voisi jopa halutessaan katsella. Käytännössähän on tietenkin melkein mahdotonta, että paikalle vahingossa osuisi joku asiasta kiinnostunut. Eli riittäisiköhän minulle, jos joku tarkoituksella liittyisi seuraan vaikka ihan vain meidän omassa makuuhuoneessa? Vai pitäisiköhän sitä suunnata johonkin seksibileisiin, joissa luvan kanssa voisi panna muiden läsnäollessa? :D

Oletko sinä harrastanut seksiä julkisilla paikoilla / mikä on ollut erikoisin paikka, jossa olet seksiä harrastanut? Toivoitko, ettei kukaan ilmestyisi paikalle vai oletko sinäkin ekshibbari, jota nimenomaan kiihottaisi myös se nähdyksi tuleminen?

14 kommenttia artikkeliin ”Seksi julkisella paikalla / toisten katsellessa – mikä siinäkin kiihottaa…

 1. m30 23.09.15 / 10:34

  Olen julkisilla paikoilla joskus harrastanut seksiä, esimerkiksi autoa vasten levähdyspaikalla. Kuitenkin hiljaisena aikana niin ettei kukaan meitä nähnyt, en olisi sitä edes halunnut. Onhan se jotenkin kiihottava kokemus tehdä ”epäsopivaa ja kiellettyä”.

 2. Delphirious 24.09.15 / 08:52

  On myös nuorempana samalla tavalla harrastettu luonnossa (aina ei ollut edes muuta vaihtoehtoa), mutta emme myöskään halua häiritä muita luonnossa kulkijoita, vaikka kiinnostuneet kyllä voisivatkin katsoa (ilman kameroita). Olen jopa ajoittain miettinyt että olisiko mahdollista perustaa sellainen esim. kuusiaidalla rajattu metsäalue jossa tällainen olisi mahdollista, niin että vain hyvätapaiset ja kiinnostuneet sinne eksyisivät. Vähän niin kuin yleiset cruising-paikat, mutta ilman ongelmia, tai nudisti-alueet ilman seksi-kielteisyyttä. Toki jos olisi rahaa, niin ei mitenkään teknisesti mahdotonta.

  Seksibileet eivät ole tuntuneet niin luontevilta että olisi tullut kokeiltua, mutta katsominen ja katsottavana oleminen, sekä jopa vieraana mukaan tuleminen ajatuksena innostaa luonnossa (tai miksei urbaaninassikan ympäristössä).

  • oceansoul 24.09.15 / 21:00

   Jee, en siis ole ainut tällaisten haaveiden kanssa. :D (No, en nyt niin ole missään kohtaa luullutkaan, että olisin.)

   Nudistialueen sijaan seksialue, siinäpä sitä ideaa jollekin! :D

   • Delphirious 25.09.15 / 00:16

    Voisihan sitä aloittaa sillä, että pistää pystyyn postilistan tms. jonne voi vihjata aikeistaan, niin joku saattaa eksyä sopivasti paikalle. Jotenkin pitäisi saada sitten selväksi että lähestyvä otus on juurikin kiinnostunut eikä pahaa aavistamaton marjastaja.

 3. Delphirious 25.09.15 / 00:19

  FetLife-ryhmähän voisi olla tällainen puolijulkinen seksipositiivinen foorumi jossa tällaista sopisi kehitellä eteenpäin.

 4. Manna 27.09.15 / 20:53

  Seksiklubit, swingerklubit jne on oiva paikka testailla omaa exhibitionismiaan :) Varsinkin vielä ulkomailla, no Suomessahan niitä on aika rajoitettu määrä :D

 5. Puumis 28.09.15 / 13:27

  Itseasiassa – juuri viime perjantaina tuli harrastettua rakastajan työpaikalla – kai sekin lasketaan julkiseksi paikaksi. Tosin kaveri oli yksin työpaikalla ja oven sai lukkoon. Kiinnijäämisen pelko on ajatustasolla kiihottava, mutta mikäli oltaisiin oikeasti jääty kiinni, kaveri olisi varmaan saanut potkut. Eli meh, mieluummin ei!

 6. Nimetön 23.10.15 / 15:50

  Minua kiihottaa todella paljon harrastaa seksiä puolijulkisesti. Olen siis tyydyttänyt itseäni ajatuksen voimalla porealtaassa, metrossa, junassa. Joko silmät kiinni ”nukkuen” tai jopa välillä, tarpeeksi kiihottuneessa ja vapautuneessa tilassa ollessani, myös silmät auki. Kiihotan siis itseäni ajatuksen voimalla orgasmiin asti, ja orgasmin hetkellä yritän pysyä mahdollisimman ilmeettömänä ja paikoillani (mikä on välillä haasteellista, koska kehoni tärisee helposti orgasmissa). Eipä ole kukaan ainakaan huomannut asiaa, tai ainakaan huomauttanut ;D Jotenkin todella kiihottavaa olla samaan aikaan niin tuhma, mutta kuitenkin viaton; ajatuksia, tunteita ja tuntemuksiahan ne vain ovat; vaikka jäisin kiinni, mistä minua voisi syyttää? En koskettele itseäni, en vilauttele, tai tee muutenkaan mitään tuomittavaa. On erityisen kiihottavaa katsella kanssaihmisiä samalla ”neutraalisti”, pohtien, mahtavatko tajuta yhtään mitään.
  Toisaalta, baarissa pari kertaa ”jäin kiinni”, eli joku huomasi että tärisen. Tosin, kukaan ei edes epäillyt, että se johtuu orgasmista, vaan kysyivät, että onko mulla jokin hätänä :D Siinä sitten pokkana vastaamaan, että ei mitään.. Toisella kerralla vastasin, että joo, tuli näistä vilkkuvista valoista epilepsiakohtaus, mutta ei hätää enää.. Heh :D
  SF Kukkanen

   • Nimetön 26.10.15 / 12:59

    Katsoin nuo videot ja luin muutaman artikkelin aiheeseen liittyen, ja mun mielipide on kyllä se, että törkeä markkinointikikka. Jos julkisesti lähdetään esittämään noinkin myyviä otsikoita, pitäisi mun mielestä orgasmi jotenkin todistaa, muuten kuka tahansa voi esittää saavansa orgasmin vaikka 5 sekunnissa. Olisivat nyt edes laittaneet sykemittarin tai anturit. Naurettavinta, että Söderström väittää hänen orgasminsa aitoutta epäileviä sellaisiksi, jotka eivät saa orgasmia :D Jaaha, eli kaikki, jotka eivät usko keisarin uusiin vaatteisiin, ovat tyhmiä ja sokeita? En tietenkään itekään voi olla satavarma Söderstömin orgasmin aitoudesta, mutta näytellyltä se kyllä näytti sekä minun, että miesystäväni mielestä. Silmät värisee usein itsellänikin orgasmissa, mutta sen nyt pystyy tekemään myös tahallisesti, ei ole vaikeaa :D Orgasmi on kokonaisuus, ei mikään yksittäinen kehon reaktio. Parhaiten aidon orkun tunnistaa lähietäisyydeltä. Oon itekin ollut sängyssä sekä feikkaavien -jotkut aika taidokkaiksikin opetelleet -että aidosti saavien naisten kanssa. Jos noita olisi videoinut, ei välttämättä pystyisi erottamaan ketkä saa aidosti ja ketkä näyttelee, mutta kun on paikalla tilanteessa, sen kyllä huomaa.

    Söderstömistä puuttui aitous hänen puhuessaankin. Tuo ”orgasmi”: Ei muuta kuin vain silmät kiinni ja värisyttää silmiä. Musta vaikutti siltä, että hän haluaa tehdä bisnestä tästä -näinkin herkästä ja kauniista asiasta :( Ei ajatuksen voimalla saadessa, kuten ei muulloinkaan aidosti seksistä nauttiessa, halua eikä edes osaa laskea sekunteja :D En minä ainakaan. Päinvastoin ajantaju häviää tai vääristyy hieman. Toki karkeasti pystyy arvioimaan, mutta ei todellakaan sekuntien tarkkuudella. Mä oon sitä mieltä, että Söderström on opetellut feikkaamaan eri lailla kuin pornotähdet yleensä -matkien aitoutta, mutta ei se ole sama asia, kuin aitous. Sitä en kiistä, etteikö hän itsekseen saisi orgasmeja, kenties saakin, mutta videon orgasmi ei mun mielestä näyttänyt aidolta.
    Harmitti myös, ettei Söderström puhunut mitään lantionpohjanlihaksista -kuitenkin toimivat lihakset, hermoyhteydet ja fysiikka on edellytys orgasmeille siinä missä henkinen puolikin.
    Ite en ikinä lähtis noin moraalittomaan markkinointiin. Jos uutisoidaan, että orgasmi ”kuuluu” saada 10 sekunnissa, niin eikö se luo paineita monille naisille ja väärää kuvaa? Onko tehokkuusajattelu yltynyt seksiinkin? Mahdollisimman nopeasti pitäisi nautintokin saada. Yleensä kuitenkin pitkä nautinto on syvempi. Ja tärkeää olis just nauttiminen, vapautuminen, ajattomuus. Ei se, että kuka saa nopeiten, se tuo seksiin suorituskeskeisyyttä. Välillä saa nopeasti, välillä hitaasti, mutta ei se nopeus ole mikään itseisarvo. Itselläni ainakin parhaat orkut tulee juurikin ajan kanssa, kun ei ole mitään kiirettä eikä paineita ja pystyy rentoutumaan ja vapautumaan täydellisesti.
    Median huonosta tasosta kertoi myös se, miten jossain artikkelissa Söderströmiä sanottiin jopa ”seksuaaliterapeutiksi”, vaikka hän ei ole opiskellut alaa. Seksuaaliterveysyrittäjä ei ole suojattu nimi, mutta käsittääkseni seksuaaliterapeutti on (ellen väärin muista?), eikä sitä saisi käyttää noin?
    Mulla on sellainen mutu, että Satulla on toimittajatuttu, jonka kautta on saanut myyvän otsikon julkaistuksi. Ja koska media pyrkii voittoihin, ovat muutkin mediat tarttuneet myyvään otsikkoon ja uutisoineet.
    Ei pitäis lukea lehtiä enää ollenkaan, tulee vain kurja mieli lehdistön moraalittomuudesta ja nykytasosta :(
    Orgasmi ei ole mikään kilpailu, vaan henkilökohtainen nautinto. En pidä orgasmin kaupallistamisesta.

    SF Kukkanen

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.