14/24 – Ne parhaimmat orgasmit

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 14

Silloin kun olen todella kiihottunut, saan orgasmin jo muutamalla pienellä alapään hipaisulla – lähes siis ajatuksen voimalla.

Mutta sellaiseen tilaan pääseminen ei ole helppoa. Yrittämällä siihen ei pääse, sillä aivot ovat kovin monimutkaiset. Välillä vain ilmassa on tietynlaista sähköä; kiihottumistila on pilvissä jo pelkän suutelun ja kevyiden silittelyjen voimasta. Kun tässä tilassa lopulta kumppanin käsi koskee klitoristani, orgasmi tulee nopeasti ja voimakkaasti.

Ei minulla varsinaisesti koskaan ole orgasmivaikeuksia, sillä tulen melko helpolla klitorista hyväilemällä, mutta tällaiseen tietynlaiseen todella voimakkaaseen hyvänolon purkaukseen pääsee vain välillä.

2 kommenttia artikkeliin ”14/24 – Ne parhaimmat orgasmit

  1. Kukkanern 23.12.17 / 03:06

    Ihania mielikuvia tuli :)

    Tuo on totta, aina ei pääse todella herkkään tilaan. Itselläni ollut aika ailahtelevaa nyt seksuaalisuuden kanssa, koska seksuaaliset traumat ovat olleet pinnassa.. välillä seksi saattoi keskeytyä aivan yllättäen kun tuli ahdistus pintaan, jopa kesken nautinnon :( Mutta nyt on aika hyvin saatu traumoja työstettyä ja on ollut vakaampaa -ja miten ihanaa taas nauttia ilman jatkuvaa pelkoa keskeytymisestä!

    Just yks päivä himo heräsi aika yhtäkkiä ja kun söin pizzaa ja katsoin rakastani silmiin samalla, laukesin silmiinkatsomisesta. Siitä päädyttiin aika nopeasti rakastelemaan antaumuksella ja pitkään. Herkkyystila kuitenkin vaihtelee, joskus taas oon aivan lukossa ja kestää kauan, että pääsee edes herkkään tilaan. Siinä auttaa kun itkee kunnolla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.