15/24 – Kiihottaako cuckold?

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 15

Oletko (nainen) koskaan haaveillut siitä, että kumppanisi joutuu alistuneena katsomaan sitä, kun toinen mies panee sinua? Tai jos mies ei katselisi, hän ainakin tietäisi, mitä touhuilet toisen kanssa. Miehesi oli siis cuckold eli suomeksi aisankannattaja (”aisuri”). Tai vastaavasti kysymys: oletko mies haaveillut joskus tällaisesta asetelmasta?

*

Meillä kyllä välillä fantasioidaan erilaisista ryhmäseksi- tai parinvaihtojutuista, mutta ei ihan tällaisesta asetelmasta kuitenkaan, vaan jos sekstailisimme muiden kanssa, se olisi yhteistä kivaa.

Mutta löytyykö lukijoista henkilöitä, jotka tätä toteuttaisivat? Kerro kokemuksiasi.

 

9 kommenttia artikkeliin ”15/24 – Kiihottaako cuckold?

 1. CrazyRox 17.12.17 / 00:42

  Olen kerran ollut suhteessa, jossa naisella oli ”lupa” käydä panemassa muiden kanssa. Suhteemme ei ollut alkujaankaan erityisen vakavalla pohjalla, joten annoin hiljaisen hyväksynnän vieraissa käymiselle. Olin toki mustasukkainen asiasta, mutta tunne oli jollain tavalla todella kutkuttava kaikessa erikoisuudessaan.
  Naisella oli minun lisäkseni yksi vakiopano jonka lisäksi tapaili myös muita miehiä.

  Huomasin kerran kiihottuvani valtavasti naisen kertoessa yksityiskohtaisia asioita panoreissuistaan. Siitä kaikki alkoi. Olin kiihkosta ihan hulluna aina tavatessamme. Tuosta suhteesta jäi jonkinlainen jälki minuun.

  Fantasioin edelleen tällaisesta suhteesta, jossa nainen kävisi vieraissa luvan kanssa (tai ilman)

 2. toivomus 09.02.18 / 12:58

  Tämä aihe kiinnostaa…! Harmi, että artikkelissa ei tästä enempää kirjoiteltu.

  • oceansoul 23.03.18 / 23:15

   Monia (miehiä varsinkin :D ) aihe kiehtoo, että olisihan se kivaa, jos joku näistä meille kirjoittaisi kokemuksiaan!

 3. ippo 22.12.18 / 19:10

  No minusta tuntuu jotenkin kutkuttavan kiihottavalta ajatus nähdä puolison nauttivan toisesta miehestä, mutta taitaa olla enemmän ajatuksena kiihottava. En haluaisi oikeasti katsella toista karvaista miestä panemassa nenäni edessä puolisoa. Mutta entä jos se toinen olisikin nainen…. Siinä sitä olisi silmänruokaa, jos kaksi alastonta naista toisistaan nauttisivat.

  • oceansoul 22.12.18 / 21:31

   Taitaa monia miehiä kiihottaa ajatus, että saisi kahta naista katsella. ;)

 4. Jussicu 13.03.23 / 18:47

  Ajattelin muutaman rivin kirjoittaa. Ulkopuolisille, asiasta on hankalaa kertoa. Se menee vain niin, että ”mies on se, joka kytkee piuhat ja nainen on se, joka alkaa virrata”. Olen jo toisessa Aisuri eli C-suhteessa. Sana pettäminen on C-suhteessa, vähän kaksijakoinen juttu. Ok, fantasiana se on sitä, että mies haluaa tulla petetyksi ja nöyryytetyksi. Jos mennään paljon syvemmälle, niin oikea pettäminen on myrkkyä C-suhteelle, sillä se perustuu suureen luottamuksen. Pariskunnat, jotka tajuavat, että vaimolle annettu etuoikeus on lahja, pystyvät ylläpitämään suhdettaan, jopa loppuun saakka. Kyse on kuitenkin puhtaasti ryhmäseksistä, jossa miehen fetissi ja naisen normaalia isompi eroottinen lataus yhdistyvät. Joku kyselee, miten vaimon saa suostumaan. Siihen ei ole yhtä sääntöä. On niitä, joilla se pelastaa ja piristää pitkän suhteen, ja on niitä uusiopareja, joilla se syntyy 3-10 vuoden seurustelun jälkeen. Kun naiselle antaa vihjeen, ja hän kiinnostuu, ei häntä saa painostaa. Pikkuhiljaa hyvä tulee. Minun 1-suhde kaatui siihen, että silloinen kumppanini oli luonnostaan luonut itselleen toimintamallin, jossa hän oli jokaisen miehen kanssa 5-6 vuotta ja jokaista suhdetta seurasi useita pettämisiä. Luulin olevani erilainen mies hänelle, mutta erehdyin. Silti olen edelleen kiitollinen siitä suhteesta. Uskon nykyiseen kumppaniini paljon vahvemmin, koska hän on arvoiltaan vahvemmin uskollisessa parisuhteessa kiinni. C-suhde perustuu avoimuuteen, ja se ei ole sitä, että salaa toiselta kolmannen osapuolen kanssa sekstailut. Kyseessä on roolileikki, ja fetissi on juuri siinä, että vaimo kertoo miehelleen vieraiden miesten kanssa olostaan. Sitten pitää muistaa, että tyylejä on monia. Toiset käyvät yhdessä kolmikossa, toisilla nainen käy yksin ja näiden yhdistelmää. On Swingereitä. Alistaminen ja aloitteellisuus tulee yleensä naisen puolelta, mutta mieskin voi olla ohjaava. Rajanvetoa siihen, mitä aisurilla teetetään jne. Yksi asia mitä kaipaan vielä, on Pumppernikkeli sivusto. Mutta fetissiä ei oikein koskaan voi kertoa kenellekään, täysin ymmärrettävästi. Kunnioitetaan sitä erilaisuutta, mitä se tuo asiaan vihkiytyneille. Se ei aina ole helppo laji. Ps. anteeksi, että kirjoitin pötköön ja ehkä oli kirjoitusvirheitä :)

  • Asioita kiinnostuksella serannut 21.04.23 / 17:16

   Kas vain tunnistin nimimerkkisi. Kirjoittelit paljon ja tavallaan koskettavasti tuonne Pumpernikkeliin. Harmi, ettei korvaavaa sivustoa ole noussut esiin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.