20/24 – Ajellako karvat pois vai eikö? Siinäpä vasta kysymys.

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 20

Ajeletko sinä karvoja alapäästäsi ja/tai muualta kehosta? Minä ajan, koska en itse niin välitä luonnontilassa olevasta karvoituksestani. Posliini ei kuitenkaan ole valintani, vaan jätän pienen kolmion häpykummulle. Mies taas ei ajele karvojaan melkein koskaan, mutta se ei minua haittaa. Miestä ei myöskään kuulemma haittaisi, jos minä en karvojani ajaisi pois, mutta valitsemani tie häntä kuitenkin taitaa eniten miellyttää.

No, karvojen ajelemisesta ollaan montaa mieltä. Osa ei tykkää sheivata, sillä se saattaa aiheuttaa tulehtuneita karvatuppeja. Niitä tulee aina joitakin minullekin, mutta ei kuitenkaan häiritsevästi, koska käytän parhaimmaksi ehkäisykeinoksi havaitsemaani aloe vera -geeliä ajelun jälkeen (esim. täällä lueteltu muita hyödyllisiä vinkkejä). Osa suosii sokeroinnissa käymistä, mutta se on aika kallista puuhaa. Osa ei ajele karvojaan, koska tykkää karvaisuudesta tai sitten muuten vain haluaa olla luonnollisessa tilassa. Välillä iltapäivä- ja naistenlehdissä haastatellaankin asiantuntijoita, joiden mukaan alapään trimmailu ei ole terveellistä.

Onko sinusta karvattomuus kiihottavampaa kuin karvallisuus? Kerro kommenteissa.

3 kommenttia artikkeliin ”20/24 – Ajellako karvat pois vai eikö? Siinäpä vasta kysymys.

  1. AK 21.12.17 / 09:46

    Ajelen sieltä missä naiseni kieli vaeltelee, eli pepusta ja kiveksistä.

  2. CrazyRox 21.12.17 / 11:13

    Rintakarvat poistan vahauksella säännöllisesti. Intiimialue ei ole täysin posliini, mutta siistitty kuitenkin.
    Naisella tykkään ihan luonnollisesta karvoituksesta. Siis pillukarvat täydessä luonnontilassa. Karvaisessa pillussa on joku alkukantainen viehätys ja se näyttää mielestäni kauniimmalta kuin täysin posliini. Posliinin hyvä puoli on se, että sitä on mukavampi nuolla.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.