8/24 – Leikkimielisyys on tärkeää

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Olen aina ollut sitä mieltä, että seksin ei pitäisi olla vakavaa, vaan sen pitäisi olla leikkimielistä (ainakin välillä), rentoa ja positiivista. Jos joskus jokin seksijuttu ei olekaan niin mukavaa kuin olisi ajatellut, niin mitä sitten – tuskinpa siitä mitään vahinkoa kuitenkaan seuraa. Jos tilanne menee huvittavaksi, niin eihän silläkään ole merkitystä. Naurukin on hyvästä! Ei tarvitse välittää siitä, jos erektio laskee – sitten tehdään jotain muuta eikä koeta sitä pettymyksenä. Tai jos orgasmin aikana suihkuaa nestettä, niin vaikkei se olisi omiin fetisseihin kuuluva asia, sitten siitä voi olla vain välittämättä. Joskus voi tilata jonkin seksilelun alennusmyynnistä ihan vain siksi, että sitä olisi hauskaa huviksi kokeilla.

Pari vuotta sitten kirjoittelin samasta teemasta otsikolla ”Seksi saa olla myös hauskaa” ja silloin blogin joulukalenteri sisälsi erilaisia haasteita:

Tämäkin seksihaasteita sisältävä kalenteri tähtää seksielämän jonkinlaiseen piristämiseen: kun lähtee kokeilemaan ehkä hieman ”puolipakolla” erilaisia seksijuttuja, saattaa löytää uusia kivoja yhteisiä seksitapoja ja mahdollisesti pienentyneet halut voivat lähteä nousuun. Haluan erityisesti muistuttaa, että seksi saa olla myös hauskaa aikuisten leikkiä, joten kaikki tiukkapipoisuus pois.

Haaste 3: Alustavassa tehtävässä ennen tämän joulukalenterin käynnistymistä kehotettiin miettimään sitä, mitä haluaisi ja voisi muuttaa seksielämässään tämän joulukuun aikana. Keksi sen sijaan nyt yksi asia, jota voisit(te) kokeilla ikään kuin ”vitsillä”, vaikka siitä kiihottuminen ei tuntuisikaan mitenkään todennäköiseltä. Kunhan kyseessä on siis sellainen asia, joka ei tunnu vastenmieliseltä. Ei siis haittaa vaikka kokeilukerralla molempia huvittaisi ja asia tuntuisi naurettavalta seksin yhteydessä – aikuisten leikithän saavat myös naurattaa. Olisiko se jonkin erikoisemman seksilelun kokeilu, esimerkiksi spekulalla kurkistaminen naisen sisään esileikkien yhteydessä? Vai kenties jonkin hassun pornon katsominen yhdessä ja sen kommentointi? Tai ehkä suklaakastikkeen levittäminen kumppanin nänneille ja sen nuoleminen pois? Toisen kädelle pissaaminen suihkussa ja sen jälkeen yhdessä peseytyminen? Vain mielikuvitus on rajana!
Käykää jälkikäteen keskustelua siitä, miltä tilanne tuntui. Jaa kommentissa vinkkisi siitä, minkälaisen hauskan tai kivan jutun keksit(te)!

Photo by Ketut Subiyanto on Pexels.com

Miten sinä koet leikkimielisen seksin?

(Ja juu, eihän sitä itsekään aina jaksa mitään leikkimielistä puuhailua, mutta edes välillä se on hyväksi.)

4 kommenttia artikkeliin ”8/24 – Leikkimielisyys on tärkeää

 1. Nimetön 09.12.22 / 06:38

  Seksi on aikuisten leikkiä. Saa nauraa.

  • os 09.12.22 / 21:54

   Niinpä! Milloin sinä olet viimeksi harrastanut seksiä, jonka aikana olisi ollut hauskaa? :P

   • Nimetön 10.12.22 / 06:51

    Ainahan seksi on hauskaa, mutta hulluttelevaa se on harvemmin. Teinitaloudessa äänettömyys on yleisintä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.