12/24 – U-piste

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Kaikkihan taitavat tietää G-pisteen eli alueen emättimen etuseinämässä, jonka sopiva painelu on useimmille nautinnollista ja osalle jopa orgasmiin asti vievää. Klitoriksen hyväily nyt lienee kaikille perusjuttua, mutta entäpä ns. U-pisteen hyväily? Kyseessä on siis naisen virtsaputken aukon ympäröivä alue.

Itse olen vähän ehkä vältellyt tämän alueen hyväilyä, koska pelkään virtsaputken lähelle koskettelun aiheuttavan suuremman riskin virtsatieinfektiolle. Mutta satunnaisesti olen silti saanut hyväilyä, jossa on keskitytty nimenomaan sen alueen hyväilyyn ja valmiiksi kiihottuneena se on ollut todella miellyttävää, kun kyseistä kohtaa on kevyesti paineltu ja muuten hivelty. Orgasmiinkin asti joskus yllättäen pääsin siten ilman klitorishyväilyä.

No tämänhän pisteen lisäksi löytyy vielä ”A-piste”, joka on siis syvällä emättimen etuseinämässä (lähellä kohdunsuuta) oleva alue. Siitä en ole itselleni kuitenkaan mitään ihmeempää nautintoa saanut aikaiseksi. Lisäksi kohdunsuun aluetta välillä näkee kutsuttavan C-pisteeksi ja joillekin myös se voi tuottaa oikeanlaisella tyydytyksellä upeita tuntemuksia.

Onko sinulle U-piste tai nämä muut pisteet tuttuja nautinnon lähteitä?

Photo by Pixabay on Pexels.com

2 kommenttia artikkeliin ”12/24 – U-piste

  1. N38 14.12.22 / 13:53

    Mä olen pari kertaa saanut orkun klitan ja virtsaputken aukon välistä aluetta koskettelemalla. Liekö kyseessä juuri tuo u-piste? Ruiskin silloin myös voimakkaasti, tosin teen sitä muutenkin lähes aina. Itse virtsaputken aukkoon koskeminen sattuu kyllä kovasti. A-piste tuottaa minulle myös uskomatonta nautintoa, mutta kohdunkaulaan jos osuu, sattuu paljon. G-piste nyt on peruskauraa, ilman sitä ei tule emätinorkkua. Mutta onko välilihassa mitään nimettyä pistettä? Saan suurta nautintoa, kun välilihassa tuntuu painetta eli esimerkiksi yhdynnässä mies työntyy niin syvälle kuin ikinä pääsee (samalla toki stimuloi myös a-pistettä) tai isot kivekset ”hakkaavat” siihen.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.