14/24 – Seksiunien maailmassa

Tämä on vuoden 2022 joulukalenteriin kuuluva postaus.

***

Viime vuonna kirjoitin siitä, kun olin kerran harrastanut seksiä (käsillä hyväilyä) mieheni kanssa unissani. Toista kertaa sellaista ei ole koskaan tapahtunut, mutta seksiuniahan on tullut nähtyä todella monia kertoja. Erityisesti ovulaatioaikaan huomaan näkeväni sellaisia paljon. Useimmiten harrastan niissä seksiä mieheni tai tämänhetkisen vakkariseksikaverinin kanssa, mutta joskus harvoin toisena osapuolena saattaa olla joku tuntematonkin tai joku, jonka tiedän (esim. työkaveri), mutta jonka kanssa en tosielämässä seksiä lähtisi harrastamaan.

Onhan se mukavaa herätä kiihottuneena, pillu märkänä (useimmiten olen tainnut herätä siinä kohtaa unta, kun unessa olen saanut orgasmin – ja joitakin kertoja olen jopa herännyt siten, että olen saanut oikeastikin orgasmin), mutta välillä on myös harmittanut, jos mukava uni on jäänyt kesken.

Millaisia seksiunia sinä olet nähnyt?

Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Yksi kommentti artikkeliin ”14/24 – Seksiunien maailmassa

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.