Linkkivinkit (seksinovelleja)


Itsetyydytys.org on ollut jo useita viikkoja kiinni tuntemattomasta syystä johtuen (joojoo, huoltokatko, jonka kerrottiin aikoinaan kestävän vain pari päivää). Samoin BDSM-ystävien sivusto Leikkikehä on ollut poissa jo pitkän aikaa. Muualla netissä on käytykin lähiviikkoina kiivaasti keskustelua, missä nyt voisi novelleja lukea ja avoimesti keskustella seksistä. Linkkilistoiltamme löytyy linkkejä muutamiin paikkoihin, mutta tässä myös pieni listaus erityisesti novelleihin liittyen. Monilta seuraavaksi linkitetyiltä sivustoilta löydät myös paljon muutakin seksiin liittyvää, mutta nämä linkit vievät suoraan tarinoihin.

Seksinovelleja löydät esimerkiksi näiltä sivustoilta:

Tiedätkö vielä muita suomalaisia novellisivustoja? Kerro kommenteissa. :) Ja vaikka tämä blogi ei novelliblogi olekaan, niin halutessasi voit meillekin tarinan lähettää julkaistavaksi.

// päivitetty 20.2.2014

26 thoughts on “Linkkivinkit (seksinovelleja)

 1. Itsetyydytys.org’n vanhoja novelleja yms sisältöä voi selata archive.org palvelun kautta osoitteesta http://web.archive.org/web/*/http://itsetyydytys.org. Sieltä vain valitsee sopivan päivämäärän parin vuoden takaa – eipähän sitten tule ihan heti niitä uusimpia vastaan.

  Palvelu on aika hidas, mutta ehtiipähän samalla näpyttää muutakin kuin näppistä ;D

 2. kukkalaatikko.com on muutakin kuin novellit. Tarjoamme Suomen ainoan Cuckoldaiheisen erikoisfoorumin ja lisäksi alati kehittyvän BDSM-erikoissivuston. Meillä on tarjolla myös jäsenistön sisäine ja taatusti ominaisuuksiltaan Suomalaisen nettimaailman monipuolisin Chat ja kuvagalleriat sekä BDSM- että Cuckoldfoorumeillakin. Ja lisää erikoiserotiikan aiheita on tulossa meille mukaan hiljalleen. :)

 3. ps…huoltokatkot…pari päivää?? pari viikkoa?! ei ne kestä niin kauaa ikuna! Palvelin voi joskus pätkiä, mut korkeintaa pari tuntia…

  • Dii… Tässä itsetyydytys.orgin ”huoltokatkossa” taitaa nyt olla kyse jostain ihan muusta kuin pelkästä huoltokatkosta.
   Novelliosiohan siellä tosiaan oli hyvä, että sen takia hieman harmillista. Muuhun sisältöön ei juurikaan itse tullut sen enempää perehdyttyä.

   • Minä selailin sitä vähä niinku ”viran puolesta” ja aikas vilkasta oli keskustelu. Chatissa tosin näytti pyörivän pelkästään teinejä. mut hmmm…nytpäs traidanki haistaa ”viran puolesta” vähä niinku markkinaraon. Yks foorumipohja Kukkiksessa olis vapaana :)

 4. Näyttää itsetyydytys.org menneen lopullisesti nurin, sillä huoltokatko on jatkunut jo ties kuinka pitkään. Vastaavanlaista vapaamielistä ja vilkasta keskustelufoorumia ei suomen kielellä toista löydy, joten sivuston poismeno on todella valitettavaa. Uskoisin kuitenkin monien muidenkin haluavan jatkaa keskustelua itsetyydytyksestä ja monista muista seksuaalisuuden muodoista, joten päätin tarttua toimeen. Olen luonut sisarfoorumin http://itsetyydytys.adultforumhost.com jonne toivoisin mahdollisimman monen vanhoista käyttäjistä löytävän tiensä. Tervetuloa tutustumaan ja avaamaan uusia keskusteluja!

  Terveisin,

  Tomppa

 5. Moi,

  Olen avannut uuden suomalaisen seksifoorumin osoitteeseen http://www.seksifoorumi.net . Sieltä löytyy myös novelliosiot. Sivut ovat olleet auki vasta muutaman päivän joten ihan kauheasti ei materiaalia vielä löydy, mutta esimerkiksi uusia novelleja tulee jatkuvalla syötöllä. Suora linkki seksinovelleihin löytyy painamalla tästä. Tervetuloa keskustelemaan ja lukemaan :) Terveisin,

  – Pekka

 6. Ei ollut miksikään huutokauppatilaisuudeks tarkotettu, mut me myös avattu itsetyydytysaiheinen foorumi ja sitä aletaa hiljalleen kehitellä aiheena meidän sivuston osana. :)

 7. Hei,

  olen perustanut blogin homoeroottisille tarinoilleni http://www.singunnovellit.blogspot.com/
  Otan mielelläni palautetta vastaan, eikä sitä varten tarvitse kirjautua Bloggeriin, vaan voi jättää myös anonyymia palautetta. Toistaiseksi blogissa on vain yksi ja ainoa kirjoittamani tarina, mutta lähiaikoina on tulossa uusi tarina.

  Kiitos kovasti näistä linkeistä, ja mukava nähdä, että muitakin foorumeita on tullut loistavan it.orgin tilalle.

 8. itsetyydytys.org hienous oli että julkaisivat myös rajua pornoa kuten raiskaus ja insesti tarinoita. Herkku.net ja suomi24 ainakin armotta sensuroi tuon kaltaiset tarinat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s