Seksiä julkisella paikalla

Näin kauniin ja lämpimän kevätpäivän kunniaksi päätin kirjoittaa seksistä, joka tapahtuu ulkona tai jossain muualla julkisella paikalla. Oli se sitten oman kotipihan pensaan takana tapahtuva yhdyntä, julkisessa saunassa masturbointi, hississä suoritettu pikapano tai joku aivan muu. (Eilen Iltalehti kyseli lukijoiltaan ulkoilmaseksin harrastamisesta, ja mainitsi samassa yhteydessä, että ”Asiantuntijoiden mukaan rakastelu ulkoilmassa parantaa seksielämää –”). Vaan onkohan niin?

Itse en toistaiseksi ole rakastellut ulkoilmassa (mutta ajatus kyllä sen verran kiinnostaa, että eiköhän se viimeistään tämän kesän aikana tapahdu.. x) tai muutenkaan julkisella paikalla, jos ei sitten pientä hyväilyä lasketa. Tämän takia omat kokemukseni jäävät tällä kertaa kertomatta, mutta kenties lukijoilta löytyy kiinnostavia tarinoita. (edit: Nykyisin on ulkoilmassakin paneskelusta kokemuksia, siitä ehkä joskus oma tekstinsä.. mutta lyhyesti sanon, että tilanteessa oli todellakin jotain kiihottavaa. Rakastelimme eräässä metsässä, lähellä pururataa, joten periaatteessa joku olisi voinut kuulla tai jopa nähdä touhumme.) Oletko rakastellut yksin tai kaksin jossain julkisella paikalla; jäitkö toiminnastasi kiinni jne. Ja vaikket olisi itse, oletko nähnyt jonkun muun harrastavan seksiä julkisella paikalla? Kiihottiko se sinua vai oliko se sinusta loukkaavaa? Ja lisäksi, onko sinulla fantasioita julkisiin paikkoihin liittyen?

Itse meinasin jo vastata, etten ole törmännyt sekstaileviin ihmisiin julkisella paikalla, mutta kylpylästä muistui mieleeni noin 40-50-vuotias mies, jonka näin masturboivan eräässä turkkilaisessa saunassa. Ikää minulla oli tuolloin noin 12 vuotta ja koko juttu lähinnä vain nauratti. (En tiedä, eikö mies ymmärtänyt, että istui niin lähellä minua, että näin sen – vai oliko se sitten juuri se kiihottava juttu siinä… Vähän saisi mielestäni kyllä miettiä, missä käteensä vetää, kun ei sitä tiedä, jos olisinkin ollut joku heikkohermoinen lapsi ja saanut hirveitä traumoja.) Samassa kylpylässä olen kyllä itsekin joskus hyväillyt itseäni hieman vanhemmalla iällä, mutta tein sen sentään hyvin näkymättömästi porealtaassa. Ja sekin täytyi keskeyttää melko pian, kun sinne muitakin ihmisiä tuli. :P

Fantasioita seksistä julkisella paikalla kyllä on itselläni enemmänkin. Mielenkiintoista olisi kokeilla mm. seksiä vedessä (harmi vain, että täällä on lähinnä meri, jossa suolan takia ei oikein viitsi..) tai jossain nurmikolla kivassa auringonpaisteessa. Sinänsä mistään kauhean julkisista paikoista (esim. hissit, sovituskopit, vessat, jne.) en ole haaveillut, koska ne ei vaan nyt ole kauhean kiihottavia paikkoja mielestäni. Ja vaikka kiinnijääminen onkin melko kiihottava ajatus, niin luulenpa, että se onkin kiihottavaa suurimmaksi osaksi vain ajatuksena (riippuu tietysti siitä, kuka se on, joka sattuu tapahtuman näkemään. :D).

(Etsitkö artikkelia doggingista? Klikkaa tätä. Ehkäpä olet myös kiinnostunut alastomuuteen liittyvistä artikkeleista tai fantasioista?)

kirjoittanut: oceansoul

4 kommenttia artikkeliin ”Seksiä julkisella paikalla

 1. kummitus 29.03.09 / 10:52

  Itse tuosta ulkoilma seksistä sekä julkisella paikalla rakastelusta tykkään. On sitä tullut kokeiltua yhdynnän osalta niin ranta, nurmikko auringonpaisteessa, leffateatterin vessa, kaupan takana kallioilla, en tiedä vieläkään mahtoiko joku nähdä? :D Järvessä sekä jokirannassa keskellä kirkasta päivää on myös tullut koitettua. Ja seksielämää takana noin vuosi.
  Vieläkään en tiedä mahtoiko joku nähdä joissakin tapahtumissa vai eikö.

 2. villiq 10.04.09 / 00:46

  Oceansoul lupasi kirjoituksessaan kokeilla ulkoilmaseksiä viime kesänä. No miltä tuntui? Itse kyllä olen sekstaillut kesäaikana ulkona melkein yhtä paljon kuin sisätiloissakin. Ja mielestäni se kyllä on maineensa väärtiä: puolukkametsässä, mökkilaiturilla, veneessä, järvessä, meressä, terassilla, parvekkeella, tietysti nurmikolla, kalliolla – melkein missä vaan, missä ei ole hirvikärpäsiä…

  Julkiset paikat ovat myös kiihottavia, niitäkin on tullut kokeiltua jos jonkinlaista, esimerkiksi uimarantaa, kaupungin puistoa, valtatien varren levähdyspaikkaa, hiihtoreitin kotaa, tanssilavaa, junan päivävaunua, Sokoksen vaatesovituskoppia, yökerhoa, hotellin aulaa ja saunaa (siis yleisessä saunassa, vaimoni hiipi miesten puolelle…). Työpaikalla tietysti lukemattomat kerrat, myös silloin kun muita on vielä ollut samassa talossa.

  Oikeastaan mikä tahansa on mahdollista. Lentokoneessa ei ole vielä tullut tilaisuutta, vaikka pitkän mtkan lennoilla on joskus tullut yöllä matkustettua vajaassa koneessa. Siellä olisi voinut tapahtua ihan mitä tahansa, eikä olisi edes vessaan tarvinnut ahtautua. Vessat eivät muutenkaan ole kovin inspiroivia paikkoja, vaikka tietysti niitäkin on tullut testattua.

  En tiedä, onko kukaan nähnyt, ei ole ainakaan kukaan tullut valittamaan eikä kutsunut poliisia paikalle. No jaa, kerran kyllä hotellin portaikossa tuli nuoripari vastaan… Suomihan on niin takapajula, että täällä voi saada tuomionkin, jos poliisi sattuu paikalle.

 3. oceansoul 11.04.09 / 09:27

  Nyt täytyi kyllä oikein muistella, mutta taisi jäädä viime kesänäkin varsinainen yhdyntä kokeilematta. Kokemuksista siis lisää ehkä vasta tämä kesän jälkeen.. ;)

  edit: Päivitin varsinaiseen tekstiinkin, eli on tuota seksiä tullut nyt ulkonakin harrasteltua. Ehkä siitä joskus enemmänkin!

 4. Helinä 17.04.09 / 08:59

  Vedessä en oo kokeillut, mutta metsissä, julkisissa vessoissa ja autossa. Ei mummest mitenkää erityisen kiihottavaa tai piristävää, kaikki vaan, koska ei oo ollu kunnon mestaa missää. En usko, että kukaan on koskaan nähnyt, mutta eihän sitä satavarmasti tiiä. Ite oon kerran nähny lapsena, ku joku mies runkkaili rannalla, ku olin uimassa. Oltii siskon kans vähä O_O siellä ja huudeltii ädille siitä.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.