”Lähdeks ulkoiluttamaan koiraa?”

Eilen uutisoitiin, kuinka uusin seksitrendi ”dogging” leviää nyt ympäri Eurooppaa. Tänään keskustelupalstat ja vastaavat ovat sitten jo täyttyneet ilmoituksista, joissa haetaan ihmisiä ”ulkoiluttamaan koiraa”. Jos joku onnistui välttämään kyseisen uutisen, niin kerrottakoon, että ”– doggingin erityispiirteisiin kuuluu, että akti suoritetaan julkisella paikalla eivätkä siihen osallistujat tunne toisiaan entuudestaan. Myös tirkistelijät ovat useimpien parien mielestä erittäin tervetulleita.” (lainaus Iltalehdestä)

Myös Aamulehti uutisoi aiheesta ja varoitti doggingin riskeistä, joita ovat esimerkiksi sukupuolitaudit (”Maan terveysviranomaiset ovat esimerkiksi BBC:n uutisen mukaan kuulleet ihmisistä, jotka ovat viikon aikana harrastaneet suojaamatonta seksiä yhdeksän eri ihmisen kanssa.”) ja se, että mukana on aivan liian nuoriakin osallistujia.

Itse kirjoitin jo aiemmin pienen artikkelin seksin harrastamisesta julkisella paikalla, mutta miten on tämän varsinaisen ”doggingin” laita? Onko joku jo täällä Suomessa harrastellut kyseistä toimintaa – ollut itse harrastamassa seksiä tai vain tirkistelijän roolissa? Vai kiinnostaako edes ketään lähteä seksitreffeille tuntemattoman ihmisen kanssa vaikka puiston pensaiden sekaan?

Mitäpä tähän sitten itse sanoisi. Kyllä sitä seksiä voi luonnon helmassa harrastaa hieman syrjemmässä, mutta enpä nyt noin vain tuntemattoman kanssa ja vielä tirkistelijöiden läsnäollessa. (Vaan kysynpä vain, miksi ihmeessä se kortsu on unohdettu tuntemattomien kanssa pantaessa, ainakin tuolla brittien keskuudessa. -.-)

kirjoittanut: oceansoul

4 kommenttia artikkeliin ””Lähdeks ulkoiluttamaan koiraa?”

 1. Janne 16.07.08 / 23:19

  Siis ihan vanha asiahan tuo on, tehty iät ja ajat. Onhan Suomen suuremmissa kaupungeissa ainakin meillä vähemmistön edustajilla omat paikkamme tuohon puuhaan. Siis harrastaa sitä anonyymiä puskaseksiä tietty heterotkin aivan yhtä lailla.

  Ja jokainen itse tietenkin ottaa riskin jos harrastaa tuota ilman kortsuja. Tyhmyyttä, sanon minä.

 2. oceansoul 19.07.08 / 14:23

  Varmasti tuota on harrastettu jo aiemminkin, mutta nyt siitä sitten ilmeisesti on tullut oikein trendi. :P

 3. MikkoT 03.08.08 / 15:21

  Miksi ilman suojausta? Epäilisin, että syy on se, että siitä saa enemmän vaaran ja likaisuuden tuntua. Ainakin monet miehet fantasioivat naisistaan aukot täynnä vierasta spermaa. En tiedä onko naisilla samanlaisia fantasioita?

  Täydellistä piittaamattomuutta. Ei kuitenkaan sen kummempaa kuin mikä tahansa baari-illan jälkeinen suojaamaton pano.

 4. LeGsu 05.08.08 / 22:56

  mä oon harrastanut seksiä luonnossa tuntemattoman kanssa niinkuin tutunkin, joskus aikoja sitten. Olisin valmis siihen uudestaankin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.