Seksikauppoja netissä

Olen jo aiemmin tehnyt pienen hintavertailun joistakin suomalaisista seksikaupoista. Tällä kertaa en aio vertailla seksivälineiden hintoja, sillä kuten jo viimeksi tuli todettua: on aivan tuotteesta riippuvaa, mistä hinnan perusteella kannattaa kulloinkin ostaa. Tietenkin kaupan valintaan vaikuttavat usein monet muutkin asiat, esimerkiksi toimitusaika.

Tämä artikkeli keskittyykin näihin muihin asioihin. Ovatko nettisivut selkeät vai sekavat? Näyttääkö kauppa samalta kuin miljoona muutakin netissä vai erottuuko se edukseen? Onko toimitusaika venynyt joskus kohtuuttomaksi?

Toimitus. Joskus ihmiset ovat käyttäneet esimerkiksi hakusanaa ”seksikauppa huomaamaton toimitus” päätyessään tänne. Kerrotaanpa heille, että KAIKKI kaupat toimittavat lelunsa aivan tavallisissa paketeissa ja lähettäjän nimi on joku muu kuin esimerkiksi ”Sex Shop”. Ei siis ole pelkoa, että postivirkailija tai muut postissa olevat asiakkaat näkisivät paketissasi olevan dildo tai tekopillu. Postituskulut? Klikkaamalla oikealla olevan kuvan suuremmaksi, saat taulukon, johon on kerätty joidenkin kauppojen toimituskulut pienen vertailun vuoksi.

toimituskulut
Toimituskuluja v. 2010

Ikärajat. Monet kaupoista vaativat 18 vuoden iän, mutta joissakin (mm. Kaalimato ja Sin City) myös alaikäiset voivat tilata (edellyttäen, ettei paketissa ole pornovideoita).

Luotettavuus. Jos tilaa tunnetuista suomalaisista liikkeistä, se on turvallista. Vältä täysin tuntemattomia satunnaisia liikkeitä, jotka ovat vasta juuri ilmestyneet nettiin. Googleta muiden kokemuksia, mutta muista, että feikkiviestejä löytyy.

Ihmiset etsivät paljon tietoa siitä, onko joku kauppa luotettava tai kuinka pitkät toimitusajat yleensä ovat. Itse en ole asioinut kuin joissakin kaupoissa, joten hyvät lukijat: kertokaahan tekin omista kokemuksistanne! Seksivälineliikkeiden mainosviestit pyrin poistamaan.

LoveHoney.co.uk

+ Luotettava kauppa Briteissä.
+ Omien kokemuksieni perusteella toimitusaika on nopea (n. 5 päivää) – nopeampi kuin monessa suomalaisessa kaupassa eikä toimituskulut ole pahat. Yli 20 punnan tilauksiin ilmainen toimitus, mutta muuten tavallinen toimitus vain £2.95.
+ Valikoima on laaja. Hinnat ovat monien tuotteiden kohdalla suomalaisia kauppoja edullisempia.
+ Käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja tuotteista.
+ Maksaa voi useimmilla korteilla sekä PayPalilla.
+ Omasta mielestäni suhteellisen selkeä sivusto, vaikka jotkut sivut onkin tungettu hieman täyteen tavaraa. Tuotteet on jaettu moniin eri kategorioihin, joten haluamansa tuotteen löytää nopeasti, vaikkei tietäisi tarkkaa nimeä.
+ Hyvät tiedot tuotteista.

SexShop Finland

+ Luotettava, jo pitkään toiminut suomalainen liike.
+ Ulkoasultaan ok: selkeä.
+ Hyvä valikoima.
+ Käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja tuotteista.
+ Ilmainen toimitus yli 60e:n tilauksissa, muuten postimaksu perustasoa.

Kaalimato

+ Kaikkien tietämä, luotettava kauppa.
+ Iso valikoima, hinnat eivät kuitenkaan useinkaan halvimmat.
+ Nopea toimitus. Postikulut halvimmillaan 3e.

… jatka sinä listaa! :)

[päivitetty 1/2016 – poistettu mm. ne, joita ei enää olemassa]

2 kommenttia artikkeliin ”Seksikauppoja netissä

  1. jenny 25.04.10 / 13:57

    Onhan noita ns. sensuelleja kauppoja joista ainakin itse pidän varsinkin http://ilopilleri.com ja http://www.sensuelli.net jäivät mieleeni sivut olivat siistit ja mukavat asioida myöskin asiakaspalvelu toimi molemmissa moitteettomasti mikä on mielestäni todella tärkeä asia.

    edit: Laitoin linkit nyt takaisin, mutta omasta mielestäni on vähän hölmöä esiintyä asiakkaana, jos ei sitä ilmeisimminkään ole. -os

  2. Jenni Lepistö 31.03.14 / 15:30

    Kiitos vinkeistä! http://www.seksikaupat.info -sivustolla on suhteellisen kattava listaus seksikaupoista ja kokemuksiakin osasta. Itse olen tehnyt tilauksia muutamia tilauksia Kaalimadosta ja olen ollut tyytyväinen. Paketti on huomaamaton (yrityksen nimessä ei ole mitään Kaalimatoon viittaavaa), toimitus on nopea ja sivuston tuotearviot on mielenkiintoisia. Erityisesti testiryhmän raportit saa ainakin minulta kiitosta. Hinnat sen sijaan eivät kaikilta osin ole aivan kilpailukykyiset, mutta viimeksikin alekoodilla sai 30€ alennusta yli 150€ ostoksesta.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.