Feromonituoksut

Feromonit ovat kemikaalisia signaaleja, joilla on alitajuinen vaikutus vastakkaiseen sukupuoleen. Niitä syntyy ihmisillä luonnostaan, mutta jo pitkään esimerkiksi erotiikkaliikkeissä on ollut saatavilla pulloista suihkutettavia feromonituoksuja (ne ovat tietenkin lähinnä synteettisiä valmisteita, mutta muistaisin joskus lukeneeni myös jonkun sisältäneen luonnollisia eläinuutteita). Feromonituotteiden luvataan mm. lisäävän viehätysvoimaa ja parantavan seksielämää ja parisuhdetta. Helmen testiryhmä esimerkiksi raportoi itseluottamuksen kasvaneen.

En ole itse kokeillut koskaan feromonituoksujen käyttöä, mutta useasta paikasta olen lukenut niiden käytöllä olleen vaikutusta. Esimerkiksi Piparipiru kirjoittaa, että ”Itse suhtauduin myös todella skeptisesti, kun kokeilin ensimmäistä kertaa feromoni tuoksua (ja kokeilin vain siksi, kun sain töistä ilmaiseksi yhden pullon). En kertonut miehelle hajuvedestä mitään ja erään kerran, kun tietokone vei voiton minusta, päätin kokeilla oliko tuoksusta mihinkään. Ei mennyt kahtakaan minuuttia, kun tietokone sammui ja lakanat lauloivat.” Tässä kohtaa on tietenkin helppo ajatella, että kyse oli sattumasta. Mutta oliko sittenkään?

Onko feromonituoksuista oikeasti apua vai ovatko vaikutukset vain kuviteltuja? Kerro kokemuksistasi!

Ei muuten ole kovin kauaa siitä, kun lehdet kertoivat pillun hajuisesta deodorantista.. onkohan ollut suurikin myyntimenestys.. :)

kirjoittanut: oceansoul

Yksi kommentti artikkeliin ”Feromonituoksut

  1. Piparipiru 19.03.10 / 19:29

    Nyt on pakko tulla vastaamaan. Huomioidaan tässä se, että en myöskään itse myy tällähetkellä mitää n seksiin liittyvää härpäkettä, ainakaan vielä.

    Osa feromoni tuoksuista on kamalia, toimivat lähinnä päinvastoin. Sama siis pätee niihin, kuin hajuvesiin, kannattaa käydä itse nuuhkimassa paikanpäällä. Itse sain asiakkailta ja myyjiltä, joita meillä kävi uraa kokeilemassa, niin positiivista palautetta. Tökötti toimi toivotulla tavalla.

    Itse olen käyttänyt kahta eri merkkiä ja toisesta merkistä olen saanut nykyiseltä mieheltäni palautetta (kun uskalsi antaa). Eli tietyssä vaiheessa kiertoa (laskujeni mukaan ajoittuu ovikseen ja sen jälkeiseen) niin tuoksu on todella puoleensa vetävä, mutta menkkojen aikaan ja vähän ennen se haisee kuulema aivan järkyttävän kamalalle.

    Eräs ystäväni kysyi työstä vaginatuoksusta(mies). Itse en ole käynyt sitä nuuskimassa ja ihan rehellisesti sanottuna ei edes kiinnosta. En omaa torttuanikaan haistele ja ei, en halua haista vaginalle. Ja itseäni ei mies, joka haisee pimppinesteille, kiinnostaisi pätkääkään. Lähinnä heräisi kysymys, että onko kundi hautonut edellisen hoitonsa nesteitä itsessäään ja miten on kyseisen miehen hygenian laita….

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.