Luokittelut ahdistaa!

Olen joskus kommentoinut esimerkiksi Kokeilijoiden kirjoitukseen, että vaikka monet kinkyjutut kiinnostaakin, en yleensä jaksa vierailla niihin erikoistuneilla sivuilla. Tämä johtuu siitä, että usein kyseisillä sivuilla olet joko meitä tai et ole. Jos olet liikkeellä esimerkiksi vain kokeilumielellä, olet ehkä heidän silmissään pelkkä wannabe tai vain ”puoliksi kinky”. Sehän ei käy: on oltava true (heidän määritelmällään) tai sitten saat painua juttelemaan vaniljasivustoille.

Jokainen sivusto saa toki itse määritellä, keitä haluaa jäsenekseen. Jotkut kertovat avoimesti, että sivusto on vain niille, joille esim. sadomasokismi on elämäntapa – toiset taas ovat kaikille avoimia sivustoja, joissa silti helposti tuntuu olevan tällainen ilmapiiri. Ja vaikka luulisi, että kinkysivustoilla oltaisiin ehkä normaalia suvaitsevampia erilaisille asioille, kaikkea ei hyväksytä. Jokaisella on toki omat rajansa, mutta asiat voi silti mielestäni hyväksyä (jos ovat laillisia jne.), vaikka niitä ei itse ymmärtäisikään / ei niistä itse tykkäisi.

Tämä kirjoitus on oikeastaan myös jatkoa biseksuaalisuutta pohtivalle tekstilleni. Ahtaat luokittelut (oli kyse sitten esim. homo/hetero tai dom/sub -jaotteluista) eivät ole kovinkaan sopivia kuvaamaan useinkin hyvin monipuolista seksuaalisuutta. Seksuaalisuus kehittyy koko elämän ajan, joten mitään pysyviä ja vakavia määritelmiä ei ole järkeä tehdä. Joskus on ehkä kivaa piiskata toista; välillä taas voi mennä kuukausia, että pelkkä ”vaniljaseksi” on täysin tyydyttävää. Kuka tietää, millainen tilanne on muutaman vuoden päästä.

kirjoittanut: oceansoul

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.