Parempaa huomista kohti

Seattlessa asuva seksikolumnisti Dan Savage (hiton hyvää kamaa, hihaton suosittelee) on perustanut Youtube-kanavan, joka on suunnattu vaikeita aikoja eläville teini-ikäisille homoille ja lesboille. Kanavalla aikuisikään ehtineet seksuaalivähemmistöjen edustajat kertovat omia kokemuksiaan siitä, millaista on elää kiusattuna, kaapissa ja/tai syrjittynä.

Mikä vielä parempaa, samat ihmiset kertovat videoillaan myös siitä, kuinka paljon paremmaksi heidän elämänsä ovat muuttuneet sen jälkeen, kun ahdasmieliset kusipäät jäivät koulun loputtua taakse ja ystäväpiiriin löytyi muita samassa tilanteessa eläneitä.

Viesti on selkeä: vaikka elämä vähemmistössä on hanurista 15-vuotiaana, se ei ole pysyvä olotila. Elämä on parempaa yläasteen ja aikuistumisvuosien jälkeen. Katsokaas vaikka, Dan ja poikaystävänsä kertovat:

http://www.youtube.com/watch?v=7IcVyvg2Qlo

kirjoittanut: hihaton

3 kommenttia artikkeliin ”Parempaa huomista kohti

  1. oceansoul 01.10.10 / 07:19

    Ajankohtainen aihe, kun juuri suomalaisetkin lehdet uutisoivat tapauksesta, jossa ”Salaa kuvatut nettivideot ajoivat opiskelijapojan itsemurhaan Yhdysvalloissa”. Videossahan kyseinen poika harrasti seksiä toisen miehen kanssa.

    Hywiä linkkejä!

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.