4/24 – Kiihottavaa kirjallisuutta

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 4

Seksinovellisivustoja on netissä useita, mutta seksitarinoita löytyy tietenkin myös ihan paperisina versioina. Olen jo vuosia sitten tehnyt listauksen eroottisista kirjoista, mutta se ei tietenkään kaikenkattava ole. Viime vuosien tunnetuin teos tästä aihepiiristä on varmasti 50 Shades of Grey, jota en kyllä itse ole tullut vieläkään lukeneeksi (mikä sinänsä on hassua, koska luen paljon kirjoja). Arvostelujen perusteella kyseessä ei ole kirjallisesti kovin ansiokas romaani, vaikka siitä bestseller on sattuneesta syystä tullutkin… Sen sijaan olen kyllä lukenut monia muita eroottisia romaaneita varsinkin nuorempana ja vain harvoja niistäkään voisi suositella. Missä siis kaikki oikeasti hyvin kirjoitetut romaanit, joista löytyisi paljon kiihottavia kohtauksia, mutta myös muuten kiinnostavaa juonta? (Sama muuten koskee eroottisia leffojakin.)

Onko sinulle eroottiset novellikokoelmat tai romaanit tuttuja? Mikä on mielestäsi niistä paras kirja?

3 kommenttia artikkeliin ”4/24 – Kiihottavaa kirjallisuutta

  1. hihaton 05.12.17 / 13:27

    50 Shadesista on myös sanottava se, ettei se anna kovinkaan realistista kuvaa BDSM-harrastuksesta. Christian Greyn mieltymys valtapeleihin esitetään lapsuuden trauman aiheuttamana mielenvikana, eikä sessiokohtauksillakaan ole paljoa tekemistä sen kanssa, mitä olen oikeiden ihmisten tekemisiä nähnyt.

    Eihän kirja tai elokuva useimmiten anna erityisen realistista kuvaa mistään, mutta pienillä muutoksilla molemmista olisi saanut huikeasti uskottavampia.

    Toisaalta taas de Saden klassikkoteokset ovat hienoja sadismin kukkasia, mutta ne pitää osata laittaa eri lokeroon kuin BDSM:ään liittyvä, konsensuaalinen sadismi ja masokismi. Niissä ei juuri säästellä, suosittelen esimerkiksi Justinen lukemista kaikille aiheenlajista vähänkin kiinnostuneille.

  2. Kukkanern 23.12.17 / 02:55

    Hehheh, paras seksikirja tulee olemaan ainakin itselleni se, minkä vielä joskus kirjoitan, yksin tai yhteistyössä ;D

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.