5/24 – Älä unohda parisuhdetta joulukiireissä

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 5

Joulukuu on usein stressaavaa ja kiireistä aikaa. Parisuhdetta ei sovi kuitenkaan unohtaa silloinkaan! Parisuhteen hoitaminen on olennaista jo ennen ongelmien ilmaantumista, mutta jos tuntuu, että suhteessa on kriisejä, ehkäpä haluaisit ratkaista niitä ennen jouluaikaa. Joskus avuksi tarvitaan pariterapiaa, mutta omahoidollakin voi päästä pitkälle. Väestöliitto tarjoaa netissä ilmaiseksi tunnekeskeistä parisuhdekurssia.

Yhteistä kevyttä tekemistä

Facebookista on jo muutamana aiempanakin vuotena löytynyt mielenkiintoinen Parisuhteen joulukalenteri. Joka päivä sivuilla julkaistaan jokin tehtävä (viime vuonna esimerkiksi ”Kysy kumppaniltasi millaisia odotuksia ja toiveita hänellä on ensi vuotta kohtaan – kerro myös omasi.” tai ”Kirjoita kumppanillesi rakkauskirje.”). Klikkaa itsesi seuraajaksi ja tee parisuhdetehtäviä yhdessä kumppanisi kanssa jouluun asti päivittäin.

Itse kirjoitin juuri parisuhdepeleistä, jotka voivat olla hyvä keino saada keskustelua aikaan. Myös seksuaalisista mieltymyksistä voi täyttää täältä löytyvän lomakkeen.

Yksi kommentti artikkeliin ”5/24 – Älä unohda parisuhdetta joulukiireissä

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.