Totuutta ja tehtävää (sekä muita pelejä pariskunnille)

Parisuhde- ja seksipelejä löytyy kaupoista (esim. Väestöliiton parisuhdepelit, Tacticin parisuhdepeli / Viivi ja Wagner -parisuhdepeli, seksinoppia ja eroottisia lautapelejä löytyy monista seksivälineliikkeistä mm. Kaalimadosta, jne.), mutta sellaisien ostaminen ei ole mitenkään välttämätöntä, sillä pelejä voi luoda itsekin. Lisäksi myös kännyköihin saa erilaisia seksipelisovelluksia, esim. Sex Game Roulette.

Pullonpyöritys (totuus vai tehtävä)

Varmaankin kaikille tuttu peli jo lapsuudesta, jolloin tehtävät olivat helposti ”pussaa henkilöä x” ja kysymykset ”keneen olet ihastunut” -tyylisiä. Pullonpyöritystä voivat toki aikuisetkin pelata illanvietoissaan, mutta peli sopii hyvin myös kahdenkeskiseksi parisuhdepeliksi, jolloin pyörivää pulloa ei tietenkään tarvita vuoroja kertomaan. Suhteen tilan ja muiden olosuhteiden mukaisesti kysymykset ja tehtävät (sekä mahdollinen rangaistus) voivat olla monenlaisia. 

Toinen mahdollisuus olisi, että ensiksi kirjoitellaan lapuille monia kysymyksiä ja tehtäviä, jotka sen jälkeen laitetaan kippoon ja niitä sieltä nostellaan vuorotellen. Jos tehtävien keksiminen ja toteuttaminen tuntuu vaikealta, voi tietenkin pelata myös vain totuuspeliä. Eli vuorotellen keksitään kysymyksiä toiselle (tai nostellaan kiposta totuuskysymyksiä). Housuitta-blogissa on muuten julkaistu seksuaaliset mieltymykset -lomake, jos nimenomaan seksiasioihin liittyviä kysymyksiä haluaa käydä ihan muuten vain kumppaninsa kanssa läpi – tämä lomake sopii erityisesti jo hieman pidempään yhdessä olleille pariskunnille, jotka pystyvät keskustelemaan seksuaalisuudesta avoimesti toista kunnioittaen.

Mikä on ollut surullisin/iloisin asia viimeisen vuoden aikana? Mitä pelkäät? Typerintä, mitä olet tehnyt elämäsi aikana? Minkä vuoksi olet viimeisimmäksi itkenyt? Millaiset fyysiset ominaisuudet sinusta ovat seksikkäitä? Pahin turn-off? Oletko suudellut samaa sukupuolta oleva henkilöä? Kuinka paljon sinulle täytyisi maksaa, että suostuisit tekemään asian X? Oletko koskaan nähnyt seksiunia, kerro viimeisin muistamasi. Koska olet viimeksi runkannut ja miten sen teit? Jos täytyisi valita, kenet ystävistämme ottaisit ryhmäseksiin mukaan? Millaista pornoa olet viimeksi katsonut? Voisitko harrastaa kanssani peggingiä? Kerro jokin seksifantasiasi.

Keksi lyhyt rakkausruno 3 minuutissa. Laula jokin rakkauslaulu. Imitoi jotakuta henkilöä. Näyttele jokin kohtaus. Strippaa musiikin tahtiin. Pue vastakkaisen sukupuolen vaatteita itsellesi. Tee silmät sidottuna asiaa X. Suutele sitä kohtaa kehossani, mikä mielestäsi on paras. Tyydytä itseäsi dildolla minun nähteni. Nuole esim. kermavaahto pois rinnoilta.

Jos englanti sujuu, netti on täynnä kysymyksiä ja tehtäviä. Esimerkiksi täällä ja täällä.
Lisäksi esim. Voicen sivuilta löytyy 36 kysymyksen totuuspeli. Kyseiset psykologien luomat kysymykset voivat auttaa pariskuntia luomaan syvemmän suhteen toisiinsa.

Kerro kommenteissa omat parhaimmat kysymys- ja tehtäväideasi!

Mitä muita parisuhdepelejä suosittelisit pariskunnille yhteiseen ajanviettoon?

4 kommenttia artikkeliin ”Totuutta ja tehtävää (sekä muita pelejä pariskunnille)

  1. anon 16.11.17 / 09:58

    Meillä käytetään säännöllisen epäsäännöllisesti Desire appia. Lapsiperhearjessa seksistä tulee helposti pikapanoja ennen sänkyyn simahtamista, mutta jos on päivällä saanut tehtäväksi vaikkapa valita keittiövälineen millä haluaa tulla illalla piiskatuksi, niin seksi monipuolistuu mukavasti. Sovelluksesta voi myös etsiä tehtäviä toteutettavaksi.

  2. JJO 01.12.17 / 13:45

    Meillä ’pelataan’ eli muuten vain välillä kysellään esileikin omaisesti toiselta kiihottavista asioista kysymyksiä! Saahan se housuissa mukavia tapahtumaan, kun toinen kuvailee fantasioitaan tai kertoo, mitä uutta haluaisi kokeilla.

    En kyllä kertoisi kenen molempien tunteman kaverin haluaisin ottaa mukaan ryhmäleikkeihin, kun esimerkeissä sellainen kysymys. :-D Siitä tulisi kuitenkin parisuhdeongelmia, vaikka mustasukkaisuutta ei yleensä olekaan…

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.