1/24 – ”Rakastellaan missä vaan…”

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 1

Vaan eihän sitä oikeasti ihan missä vaan voi seksiä harrastaa. Itse asiassa paikat seksin harrastamiseen ovat meillä tällä hetkellä aika rajoitetut.

Suomessa seksiä viitsii ulkona harrastaa vain muutamana kuukautena vuodessa, jos ei halua kylmyyden pilaavan tilannetta, joten ainoaksi vaihtoehdoksi tähän aikaan vuodesta jää siis sisätilat. No, sitten huomataan seuraava fakta eli se, että olemme lapsiperhe. Lapsiperhe, jossa toinen herkästi heräävä pieni lapsi nukkuu meidän kanssa samassa makuuhuoneessa ja usein vieläpä meidän vanhempien sängyssä. Eli makuuhuone pois laskuista.

Onneksi sentään toinen lapsi nukkuu sikeästi eikä yleensä herää keskellä yötä esim. vessassa käymään, joten iltaisin lasten nukahdettua voi (ovettomassa) olohuoneessa/keittiössä. Mutta mitä jos meillä olisikin tässä samassa asunnossa joku vanhempi lapsi… olohuonekin taitaisi olla kokonaan pois laskuista. Tällöin ainoaksi huoneeksi jäisi pesuhuone, joka toki on hyvä vaihtoehto lukon vuoksi.

Makuuhuone toki palautuu vain meidän vanhempien käyttöön, kunhan nuorempi lapsi vähän vielä kasvaa. Mutta sitten pääsemmekin lasten kasvaessa ongelmaan kaksi eli seksin äänet… Ööh, pitääkö sitten lukon lisäksi äänieristää makkarin seinät? :D

Miten teillä onnistuu seksi, jos lapset eivät ole jossain hoidossa? Missä kaikissa paikoissa seksiä olet harrastanut, jos kesämahdollisuudetkin lasketaan mukaan?

3 kommenttia artikkeliin ”1/24 – ”Rakastellaan missä vaan…”

 1. JJO 01.12.17 / 13:40

  No meillä ei lapsia ole otettu samaan huoneeseen nukkumaan kuin ihan vastasyntyneinä. Makuuhuoneessa, jossa lukollinen ovi, on aina ollut mahdollista yöaikaan.
  Kesällä on harrastettu joskus parvekkeella.

 2. Kukkanern 23.12.17 / 02:42

  Seksin ääniin ainakin auttais suukapula tai vastaava ;)

  Ja pesuhuoneeseen vois hommata vaikka kokoontaitettavan patjan.
  Mut ymmärrän kyllä lapsiperheen haasteet eikä kateeksi käy.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.