2/24 – Minkä seksilelun sinä haluaisit?

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 2

Jouluaattoiltana pariskunnan ollessa kahdestaan ja mahdollisten lasten mentyä nukkumaan, voivat jotkut antaa toisilleen myös ”K18-lahjoja”. Nyt voisikin olla hyvä aika udella kumppanin seksilelutoiveita ja selailla nettikaupoista valikoimaa… Ja ainahan myös itsellensäkin voi joululahjan ostaa. ;)

Mitä seksileluja sinä toivoisit? Mitä sinulta jo löytyy / mitä voisit muillekin lämpimästi suositella? Vai oletko sitä mieltä, että seksilelut ovat turhia?

Itse olen niin paljon seksilelupostauksia tehnyt, että niistä vain linkkejä tähän:

Seksileluja osa 1: anaalilelut – Tässä merkinnässä esittelyssä mm. pumpattava anaalitappi (Fanny Hills), joka on yksi suosikkini. Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version, sillä uusiahan on lelulaatikkooni ilmestynyt vuosien varrella.
Anal Pusher – Anaalitappi, joka värisee ja tekee edestakaista liikettä. Jos etsit vähän erilaisempaa anaalitappia, voin lämpimästi suositella!
Kaalimato G3 – Fun Factoryn kuuluisa sauva, kannattaako siihen rahaa laittaa? Kyllä, jos haluaa laadukkaan sauvan, mutta toki halvemmillakin saa nautintoa aikaiseksi.
Seksileluja osa 2: vibrat yms. – Kokemuksia erilaisista sauvoista ja muista kiihottimista (mm. eräästä perhosesta). Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version.
Seksileluja osa 3: BDSM-leikkeihin välineitä – Piiskausvälineitä yms. Wanha merkintä, joka vaatisi päivitetyn version.
Smartballs-kuulat – Fun Factoryn suositut treenikuulat. Suosittelen lämpimästi, jos jotkut geishakuulat haluaa ostaa lantionpohjalihastreenauksen avuksi.
Fleshlight Quickshot – Erityisesti pareille suunnattu väline miehen tyydyttämistä varten. Ei ehkä tavallisen Fleshlightin veroinen, mutta kyllähän tällä nautintoa miehelle saa aikaiseksi.
50 Shades of Grey -sarjan lasidildo, raippa & liukkari – Hieman ylihinnoitellut, mutta asiansa ajavat lelut bdsm-maailmaan tutustuville.
Etäohjattava perhosvibra – Hitti vai huti? Siitä voi olla montaa mieltä. Hauska idea kuitenkin.
Fetish Fantasyn edullinen sträppi – Jos olet aikonut kokeilla näitä leikkejä, tämä on edullinen valinta. Parempiakin löytyy toki.

Ostaisinko lasidildon? – Nättejä lasidildoja löytyy monista kaupoista, mutta kannattaako niitä ostaa? Se riippuu tarpeistasi.
Kynttiläleikkejä! – Kuuman vahan tiputtaminen iholle voi aiheuttaa nautinnollisia kokemuksia, mutta huomaathan, ettei näihin leikkeihin käy mikä tahansa kynttilä.
Lyhyesti siveysvöistä – Minulla ei ole kokemuksia siveysvöistä, mutta monia ne tuntuvat kiinnostavan… mistä siis oikein on kyse?
Seksileikkeihin vaihtelua pumpuilla? – Merkintä erilaisista nänni-, vagina- ja penispumpuista.

Yksi kommentti artikkeliin ”2/24 – Minkä seksilelun sinä haluaisit?

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.