3/24 – Lantionpohjalihaksien treenausta säännöllisesti

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 3

Lantionpohjalihakset – tärkeä, mutta helposti unohtuva asia. Pari vuotta sitten tein tehotreeniä Smartballs-kuulilla ja vaikkei mitään ongelmia ollutkaan, koin niistä saavani jonkinlaista pientä hyötyä orgasmien suhteen. No, olin välissä raskaana ja synnytin eli lantionpohjalihakset olivat taas kovilla. Myönnettäköön, etten sen jälkeen ole ihan kauhean ahkerasti harjoitellut, koska ongelmia ei ole ollut, mutta toki olen yrittänyt ainakin pari kertaa viikossa treenata. Ei olisi mukavaa joutua kärsimään oman laiskuuden takia virtsankarkailusta jo esim. keski-iässä.

Mites lukijat? Aikooko joku tehdä vaikka uudenvuodenlupauksena säännöllisemmin lantionpohjalihastreeniä vai pitäisikö jo nyt aloittaa ”jouluksi parempaan kuntoon”? Ja kyllä, aihe koskee myös miehiä, vaikka usein puhutaan vain naisten lantionpohjalihaksista.

2 kommenttia artikkeliin ”3/24 – Lantionpohjalihaksien treenausta säännöllisesti

 1. Kukkanern 23.12.17 / 02:54

  Ihana idea tää joulukalenteri ja lyhyet postaukset :)

  Itsellä on treeni ollut tauolla pari kuukautta :D Hupsis. Itseasiassa ihan tarkoituksella annoin lihaskunnon heiketä, koska jossain vaiheessa alkoi tuntua kuin vahvat lantionpohjanlihakset olis naiseuteni ja itsetuntoni mitta. Ajattelin, että olis parempi, että oppisin pitämään itseäni seksikkäänä ja himoittavana ja arvostamaan vaginaani lantionpohjanlihasten kunnosta huolimatta. Tämä itsehyväksyntäprosessi on edennyt hyvin :) Koen vaginani hyvänä ja kiihottavana, vaikkei se olekaan nyt niin hyvässä kunnossa, että orkut sattuisivat itseäni ja miestä. Kunto on silti vieläkin hyvä (taatusti keskiverron yli), mutta ei lähelläkään huippukuntoani. Uudenvuoden jälkeen aion aloittaa tavoitteellisen uudelleen mutta toivottavasti terveemmällä pohjalla -aidosti itseäni kuunnellen, siten että riitän koko ajan itselleni kunnosta huolimatta. Ja sitten jos kunto menee yli, suosiolla himmaan treeniä.

  Odotan toisaalta innolla sitä, että pääsen taas parempaan kuntoon. Kyllä nytkin saan lukuisia orgasmeja ja ne ovat vahvojakin (puristaa lujaa edelleen), mutta ei ihan niin vahvoja kuin ennen, joten saan taas kokea ”uutta” kun tulen uudelleen hyvään kuntoon :) Mies on nauttinut ihan yhtälailla seksistä nyt kun en ole ollut huippukunnossa, mutta uskon että hänellekin jännää kokea taas miltä tuntuu kun on ns. supervagina :D Kaikella siis aikansa ja paikkansa.

  Ja kannustan todella muita naisia treenaamaan -ainakin itelläni se on yks tekijä, mikä mullisti seksielämäni ja kun kerran pääsee hyvään kuntoon, se ei ihan helposti romahda (jo esim. multiorgasmit itsessään pitää jonkinmoista kuntoa yllä, vaikka eihän se ole mitenkään verrattavissa tavoitteelliseen voimatreeniin).

  Iloisia treenihetkiä ja Vaginan voimaa <3 Sillä jokainen nainen, ja mies, ja vagina, ja penis ON vahva ja arvokas! Mikä ei tarkoita, etteikö kannattais vahvistaa lisääkin, itseään ja tukea muita siinä prosessissa, fyysisesti ja henkisesti.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.