3/24 – Lantionpohjalihaksien treenausta säännöllisesti

*Joulukalenteripostaukset ovat lyhyitä artikkeleita, jotka antavat esim. vinkkejä seksiin liittyvistä asioista tai ne ovat keskustelunavauksia blogin lukijoille.*

Luukku 3

Lantionpohjalihakset – tärkeä, mutta helposti unohtuva asia. Pari vuotta sitten tein tehotreeniä Smartballs-kuulilla ja vaikkei mitään ongelmia ollutkaan, koin niistä saavani jonkinlaista pientä hyötyä orgasmien suhteen. No, olin välissä raskaana ja synnytin eli lantionpohjalihakset olivat taas kovilla. Myönnettäköön, etten sen jälkeen ole ihan kauhean ahkerasti harjoitellut, koska ongelmia ei ole ollut, mutta toki olen yrittänyt ainakin pari kertaa viikossa treenata. Ei olisi mukavaa joutua kärsimään oman laiskuuden takia virtsankarkailusta jo esim. keski-iässä.

Mites lukijat? Aikooko joku tehdä vaikka uudenvuodenlupauksena säännöllisemmin lantionpohjalihastreeniä vai pitäisikö jo nyt aloittaa ”jouluksi parempaan kuntoon”? Ja kyllä, aihe koskee myös miehiä, vaikka usein puhutaan vain naisten lantionpohjalihaksista.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s