Yllätyksiä ja kysymyksiä

Tein pitkästä aikaa tilauksen erääseen seksivälinekauppaan. Seksilelujahan löytyy tästä taloudesta monenlaisia, mutta on jo hetken ollut mielessä, että voisi olla mielenkiintoista kokeilla jotain uutta… Eli mitä mahdoinkaan tilata? Se selviää myöhemmin, koska mieskin saattaa joskus tätä blogia lukea ja haluan hänellekin jättää pienen yllätyksen. ;) Mutta arvaillahan voi kommentointikentässä ja samalla kertoa, mitä uudenlaista itse ostaisi, jos leikitään, että voittaisi vaikka 100e:n lahjakortin seksivälineitä varten.

Vihjeeksi annettakoon, että mikään tilaamistani leluista ei liity anaaliseksiin niin kuin juuri toteuttamani kysely. Anaaliseksikyselyn lomake ei tällä hetkellä ole enää auki, mutta mahdollisesti saatan avata sen kuitenkin vielä uusiksi lisävastausten saamiseksi, koska en taida ehtiä aloittaa vastauksien käsittelyä ainakaan viikkoon. Eli varsinkin jos olet nainen (naisvastaajia näytti nyt olevan vain 20%) etkä ole ehtinyt vastata, seuraile asiaa. ;)

Jos blogissa vielä myöhemmin toteutetaan laajempia kyselyitä, mistä aiheesta haluaisit lukea ihmisten ajatuksia/kokemuksia? Seksilelut yleisesti, seksifantasiat ja anaaliseksi ovat jo aiheena olleet siis…

Entä mistä aiheista haluaisit tänä vuonna lukea tästä blogista tavallisia blogimerkintöjä? Ja millaisia seksinovelleja toivoisit?

Sitten ensimmäistä kertaa tässä blogissa klassinen ”kysy blogin kirjoittajalta”. Eli voit kysyä allekirjoittaneelta seksiin liittyviä henk.koht. kysymyksiä, joihin vastaan joko laajasti omana blogimerkintänään tai lyhyemmin. ;)

Hyvää alkavaa kevättä kaikille! Toivotaan, että lisääntyvä valo lisäisi energiaa myös seksipuuhiin, jos talvi on ollut hiljainen…

6 kommenttia artikkeliin ”Yllätyksiä ja kysymyksiä

 1. Eräs mies 17.03.19 / 18:39

  Arvaan tilauksen olevan womanizer, paljon mainostettu clitoriskiihotin. Ja sitten ehkä yllätät miehesi semmoisella miesten lelulla, tenga vai mitä ne onkaan?!

  Minä toivoisin kyselyä/juttua ja novellia ryhmäseksistä.
  Oletko harrastanut ryhmäseksiä? On upeaa, mutta harvoin on sitä herkkua saanut elämässään kokea. Ja miestä en ole koskaan päässyt koskemaan siinä tilanteessa, vain naiseen ollessani kolmantena pyöränä. Haluaisin kokeilla nuolla miehen penistä. :o

  • oceansoul 17.03.19 / 22:06

   Ryhmäseksistä riittäisi tosiaan kyseltävää!

   Tuohon kysymykseen vastaa esim. tämä kirjoittamani bloggaus :) on vielä kokeilematta, erilaisia fantasioita on paljon asiaan liittyen ollut kyllä, mutta ei ole siinä asiassa tullut edettyä. https://housuitta.com/2015/02/03/ryhmaseksi-uhka-suhteelle-vai-ei/

   Mmh, miehistä ei löydä niin paljon ”bi-curious”-henkisiä ihmisiä kuin naisista, joten heteroparin mukaan liittyessä ei sitten ehkä miesten väliselle kosketukselle jää oikein mahdollisuutta. Mutta jos tuo on fantasia, miksi ei kahdenkeskistä seksiä jonkun miehen kanssa? Vai onko tässä oma suhteesi esteenä tms.?

 2. Kinkynautti 20.03.19 / 14:54

  Mikään sauva tai päristin se ei siis ole, sillä niissä ei ole mitään uutta. Ja olettaisin kyseessä olevan kuitenkin halvemman hintaluokan ostos, vaikka missään ei suoranaisesti sanottu, että tilauksesi olisi mahtunut tuohon 100 euron sisään. Eli ei panokoneita tai muita useamman satasen väkkyröitä.

  Olet kuitenkin päätynyt ostamaan jonkinlaisen alapääpumpun tai levittimen? Se on minun arvaukseni. :D

  • oceansoul 21.03.19 / 21:07

   Hyvää arvailua, mutta vähän aikaa joutuu vielä odottamaan tietoa siitä, menikö mitenkään oikein. ;D

 3. Seidi 08.07.19 / 00:00

  Olen 69v nainen harrastan seksiä nuorten miesten kanssa seksi on ihania saan ihanat nautinnot

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.