6/24 – Anna toiselle lahjaksi tyydytys

Tässä haasteessa kokeillaan sellaista, että vain toinen osapuoli on aktiivinen seksissä (eli tyydytyksen tuottamisessa) ja toinen vain antautuu ottamaan nautintoa vastaan tekemättä itse mitään. Monesti toisen passiivisuus seksissä saattaa lähinnä ärsyttää, mutta tässä se siis kuuluu leikkiin, jossa toiselle annetaan lahjaksi nautintoa.

Haaste 6: Kokeilkaa seksiä, jossa toinen vain lähinnä makaa paikoillaan ottaen vastaan toisen tekemää tyydytystä. Jos teistä toinen on yleensä aktiivisempi, valitkaa hänet ”passiiviseen rooliin” ensin.

Aktiivinen osapuoli riisuu toisen (ja itsensä) sekä sen jälkeen tyydyttää toisen haluamallaan tyylillä. Jos ette varmuudella tiedä, mistä toinen nauttii, keskustelkaa ensin siitä, onko esimerkiksi suuseksi ok. (Passiivisena osapuolena olevan voi sitoa, jos se tuntuu molemmista hyvältä ajatukselta.)

Keskustelkaa tuntemuksista, joita tämä roolileikki herätti. Oliko vaikeaa olla passiivisessa roolissa, jos on tottunut olemaan aktiivinen? Tai toisinpäin.

Ps. Haasteessa yksi kehoitettiin kokeilemaan ns. edgingiä itsetyydytyksessä. Toisen vieminen monta kertaa aivan orgasmin rajalle (ennen huippuun päästämistä) sopii erinomaisesti myös tähän leikkiin.

Kaikki Joulukalenteri 2020 -postaukset löydät täältä.

Yksi kommentti artikkeliin ”6/24 – Anna toiselle lahjaksi tyydytys

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.