Oikeaa ja väärää seksiä

Tämä pisti pohtimaan omaa määritelmääni oikealle seksille, josta linkin takainen kirjoittaja saarnaa kovasti muttei sano mitään konkreettista. Paitsi sen että oikeaa seksiä voivat harrastaa vain tietyn uskontokunnan jäsenet, minkä takia jätän itse artikkelin kommentoimatta. Jeesusfriikkien kanssa on turha väitellä.

Oma määritelmäni oikeasta seksistä poikkeaa esitestystä siinä, etten väitä sen olevan oikeampi kuin muiden, puhumattakaan että kuvittelisin sen olevan ainoa oikea. Se on määritelmä, jonka jokainen voi omaksua tai hylätä harkintansa mukaan ja jota jokainen voi muokata itselleen sopivammaksi. Kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena pidän kuitenkin sitä, että olen valmis muuttamaan näkemystäni perusteltujen mielipiteiden seurauksena.

Oikea seksi on kahden tai useamman ihmisen välinen tapa osoittaa hellyyttä ja läheisyyttä toisilleen sekä nauttia toistensa vartaloista ja reaktioista. Oikea seksi voi sisältää alistamista ja/tai pakottamista, mutta avainsana on toisen antama suostumus. Niin kauan kun kaikki osapuolet ovat vapaasta tahdostaan mukana, kaikki on hyvin.

Ja jos kysytte, mitä mieltä olen Saksan taannoisesta paloittelumurhasta, jossa mieshenkilö tapettiin hänen omalla suostumuksellaan, vastaus on että suostumuksellakin on rajansa. Mies, joka paistaa ja syö oman peniksensä, ei ole kykenevä antamaan suostumustaan, vaan tarvitsee apua.

kirjoittanut: hihaton

4 kommenttia artikkeliin ”Oikeaa ja väärää seksiä

 1. oceansoul 20.06.09 / 19:24

  Mjep. Tosiaan semmoinen hyvä perussääntö on, että ”oikeaa” on kaikki se, mitä osapuolet vapaasta tahdostaan haluavat tehdä. (Joku kuitenkin tulee itkemään, että onko oikein, että 30v ja 12v sekstailevat, niin ei ole. 12v ei ole kykenevä vielä ajattelemaan tarpeeksi fiksusti [voi sanoa haluavansa, mutta esim. sanoo sen aikuista miellyttääkseen tms.]. Vastuu toki on aina aikuisella, jonka pitää ymmärtää sen olevan lainvastaistakin.)

 2. Kokeilijat 06.07.09 / 14:06

  Itse uskoin pitkään että oikea seksi on vain se perinteinen vanilja, mutta elämä opettaa uusille kujeille, myös itsestään voi oppia uusia asioita vielä keski-käisenäkin. Nyt olen sitä mieltä, että minulle oikeaa seksiä on sellainen, jossa on kipua. Kipu päästää tunteet vapaaksi, se auttaa keskittymään siihen mitä on tekemässä. En suinkaan väitä että vanilja on väärää seksiä, mutta itse en siihe enää pystyisi palaamaan.

 3. Just 13.03.11 / 23:16

  Minusta kummallisinta on se, että uskovaisia pitää koko ajan nimitellä jeesusfriikeiksi? Tekeekö uskovaisuus ihmisesti friikin? Melko loukkaavaa.

  • hihaton 14.03.11 / 11:31

   Jeesusfriikki ja uskovainen ovat kaksi eri asiaa, enkä missään kohtaa yhdistänyt näitä kahta ryhmää toisiinsa. Selvennykseksi siis:

   Uskovainen on ihminen, joka harjoittaa uskontoa ja joka arvottaa elämänsä sen mukaan. Uskovainen voi elää rauhallista rinnakkaiseloa muiden uskontojen kanssa ja hyväksyä myös heidän valintansa.

   Jeesusfriikki on uskovainen, joka tuomitsee muiden uskontojen edustajat sen takia, että heidän maailmankuvansa on erilainen kuin hänen. Jeesusfriikki on aina uskovainen, mutta uskovainen ei ole aina jeesusfriikki.

   Toivottavasti tämä selvensi asiaa.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.