G-pisteen arvoitus

G-piste löytynyt? (2008) G-piste onkin vain myytti? (2010)

G-pisteen olemassaolosta ollaan jo pitkän aikaa kiistelty. Löydätkö sinä (nainen) itseltäsi g-”pisteen” eli kiihottumisherkän alueen emättimen etuseinämästä?

Alueen pitäisi löytyä helpoiten silloin, kun nainen on kiihottunut. Voit yrittää löytää alueen niin, että laitat esimerkiksi kaksi sormea sisääsi (ei kovin syvälle) ja koukistat niitä ylöspäin niin, että sormenpäät osuvat emättimen seinämään.

Mistään varsinaisesta g-pisteestä en tiedä, mutta ainakin itselläni kyseisen alueen hyväileminen saa aikaan hyvin mukavia tuntemuksia (ja orgasmi tuntuu paremmalta, jos aluetta painelee klitoriksen hyväilyn yhteydessä). Pelkkää emätinorgasmia vielä kuitenkin odottelen…

Lue myös: SinCity: Mikä ihmeen G-spot?

kirjoittanut: oceansoul

3 kommenttia artikkeliin ”G-pisteen arvoitus

 1. Annie 01.02.10 / 22:51

  Tietääkseni toiset naiset eivät saa emätinorgasmia ollenkaan, pelkän klitoris-orgasmin, jos sitäkään. Riippuu rakenteesta. Ilmeisesti treenilläkään ei saa G-pistettä kehitettyä, jos sitä ei ole.

  • oceansoul 07.02.10 / 19:32

   Onhan noita tilastoja, mutta en nyt tähän hätään jaksa etsiä. Olisiko niin, että jotain 50% saa (ainakin joskus) pelkän yhdynnän avulla orgasmin; loput tarvitsee myös klitoriksen kiihottamista. Ja sitten tietysti jonkin verran heitä, jotka eivät saa millään tavalla.

   Joskus taisi olla uutinen, että täydellinen orgasmikyvyttömyys johtuisi geeneistä. Tiedä sitten. Suurimmaksi osaksi uskoisin kuitenkin syiden löytyvän esim. psyykkisistä syistä (negatiiviset kokemukset/ajatukset seksistä yms.) tai sitten on vain vääränlaiset tyydytystavat.

 2. Piparipiru 19.03.10 / 20:57

  Taas pakko vastata :)

  G-piste = Orgasmi vyöhyke, vain n. 10% naisista saa emätinorgasmin nykyisten ohjeiden mukaan, koska heillä orgasmivyöhyke siatsee muualla. Em. itselläni on kaksi vyöhykettä, emättimen etuseinämässä ja kohdunnapukassa. Eli G-piste on siellä, mihin virtsaputkea ympäröivä hermosto siaitsee. Toisilla se on peräaukon puolella, toisilla emättimen pohjassa jne. Ollaan kaikki yksilöitä ja niin on myös kroppamme.

  Itse sain harvoin kunnon emätinorgasmia, ennen nykyistä miestä (kyllä, on huudattanut minua ja olen kastellut jopa oman naamani ruiskiessani ja klitoris on kokenut pienen daflaation tms.). Se mikä oli hassua on se, että G-pisteestä puhuttaessa kaksi asiaa nousee esiin – 3cm emättimestä ja pissaamisen tunne. Itelläni se non n. 4-5cm tai pohja ja tunne että tulee joko pieru tai kakka ;D, mutta kun nämä ohittaa, niin jessus 8) ja märkää on! Paikan löytää parhjaiten, kun ensin hieroo klitorista niin, että nainen saa orgasmin (paikat ovat herkkinä sitten) ja sitten laittaa sormet vaginaan ja kuuntelee missä se kosketus tuntuu parhaimmalta. Palaute tulee kyllä heti, kun herkkään kohtaan osuu ;) on myös naisia, joilla orgasmivyöhykettä ei vaginassa ole, eli heillä virtsaputken hermot ovat todella vähäiset. Nainen voi myös ejakuloida saamatta orgasmia (miehille tiedoksi!) ja olla ejakuloimatta sekä saada orgasmin (Tämäkin miehille tiedoksi!).

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.