Kesäksi seksikuntoon!

Nainen, kaipaatko lisää motivaatiota saadaksesi itsesi ensi kesäksi rantakuntoon (tai ainakin vaa’an lukeman näyttämään pienempää)? Ehkäpä tämä tieto auttaa, jos terveys- ja ulkonäköasiat eivät riitä: ylipaino vaikuttaa ymmärrettävästi myös seksuaaliseen käyttäytymiseen (lähde: Helmen artikkeli).

1. Itsetunto

Usein tukevia ihmisiä halveksutaan (varsinkin naisia) – vaikka se ei tietenkään sallittua olekaan – mikä tietenkin vaikuttaa itsetuntoon. Heikko itsetunto / negatiivinen kehonkuva vähentää seksuaalista halukkuutta.

Ihminen on niin seksikäs olento kuin tuntee olevansa. Jos ajattelee itsestään negatiivisesti, se voi johtaa seksuaalisuuden torjuntaan ja heikentää seksin arvostusta.

2. Vähemmän seksiä

Hoikat ihmiset harrastavat tutkimusten mukaan enemmän yhdyntöjä, mutta myös enemmän masturbointia ja fantasiointia.

3. Miesten silmissä vähemmän seksikäs

Tutkimusten mukaan miehet pitävät seksikkäimpinä naisia, joiden vyötärön ja lantion välinen suhde on noin 0,7.

4. Yhdyntäasentoja ei yhtä paljoa kuin normaalikokoisille

Sama ongelma kuin kaikilla raskaana olevilla viimeistään loppuraskaudessa. Tylsää; siksi kannattaa laihduttaa vatsa pois tieltä, niin asentojen määrä kasvaa!

5. Orgasmi voi olla vaikea saavuttaa

Tutkimuksen mukaan ylipaino heikentää naisen kiihottumista (syitä voit lukea linkin takaa). Samoin kostuminen on vaikeampaa. Tämän myötä ei olekaan yllätys, että myös orgasmi on vaikeampi saada.

Hyvä puoli on se, että jo pienelläkin painonpudotuksella on merkitystä. Aloita siis jo tänään, niin voit olla kesällä – jos et rantakunnossa – niin ainakin seksikunnossa!

;)

kirjoittanut: oceansoul

4 kommenttia artikkeliin ”Kesäksi seksikuntoon!

 1. Helena 14.02.10 / 11:27

  Noista muista en tiedä, mutta itse en ainakaan tunne itseäni seksikkääksi, jos olen ylipainoinen ja silloin en myöskään nauti seksistä.

 2. Kokeilijat 16.02.10 / 14:15

  Kreivittäremme on omasta mielestään ylipainoinen, mitä Renkinsä ei missään tapauksessa halua myöntää. Silti Kreivitär ei sovi yhteenkään mainittuun lokeroon: hänellä on mahtava itsetunto, hän harrastaa hyvin paljon seksiä, on ehdottomasti erittäin seksikäs toistenkin miesten silmissä, taipuu mihin tahansa asentoon, ja lopuksi – kiihottuu pelkästä ajatuksesta ja saavutaa orgasmin kymmenessä minuutissa. Ongelmana on lähinnä se ettei hänelle koskaan yksi orkku riitä vaan niitä pitää olla yhden yhdynnän aikana vähintään viisi.
  Nim. 90 kg

  • oceansoul 16.02.10 / 18:04

   Eikös sitä niin sanota, että poikkeus vahvistaa säännön.. ;)

 3. Ella Kay 07.04.10 / 19:29

  Runsas nainen on upea, jos pitää itsestään huolta – kuten hoikempikin. No difference.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.