Näin pidät oikeaoppisen palautetuokion naiselle

Jokainen mies sen tietää: joskus naiseen ei toimi mikään muu kuin suora fyysinen palaute, niin ärsyttävää kuin mukilointi naisen mielestä onkin.

Perinteinen voimankäyttö ei ehkä ole nykyään suosituimpia vaihtoehtoja parisuhderiitojen ratkomiseen, mutta joskus se voi antaa parisuhteelle tilaa kasvaa. Liian usein ei kurinpalautukseen kannata turvautua, mutta hyvin valitut fyysiset palautteet auttavat naista tajuamaan paikkansa. Lue kuitenkin tärkeimmät ohjeet, joilla saat läpsyttelytuokiosta parhaan hyödyn irti.

Harkitse voiman määrä tarkkaan

On tärkeää miettiä, kuinka kovia otteita tilanteen hoitaminen vaatii. Älä turhaan sorru ylilyönteihin tai innostu aloitettuasi jatkamaan pidempään kuin olit suunnitellut. Kaikki tuntuu hänestä pahemmalta, kun suoritat palautteen antamisen hiljaisuudessa, kuin velvollisuuttasi suorittaen.

Ole mahdollisimman tunteeton palautteessasi

Koko toimenpiteen tarkoitus on palauttaa asioiden järjestys ja parisuhteen sisäinen rauha, eikä se onnistu jos heittäydyt nössöksi ja alat miettiä miltä naisesta tuntuu. Kun hän huomaa kylmyytesi, hän ehkä tajuaa ihmetellä käytöstäsi. Ehkä hän jopa ottaa asian puheeksi ja lupaa parantaa tapansa.

Älä kuuntele sovitteluehdotuksia

On helppo langeta kiusaukseen lopettaa palautetuokio kesken, kun nainen lupaa parantaa tapansa. Älä kuitenkaan päästä tätä tapahtumaan, vaan pysy tiukasti alkuperäisessä suunnitelmassasi. Näin saat hänet tuntemaan syyllisyyttä, jos hän on tehnyt jotain tahtosi vastaista. Muista kuitenkin, että joskus nainen ei ymmärrä, mitä pahaa on tehnyt.

Tähtää isoihin lihaksiin ja käytä tarvittaessa kättä pidempää

Kasvojen alueelle, käsiin ja kaulaan jää helposti mustelmia, varsinkin jos käteen sattuu tarttumaan pesäpallomaila tai vastaava liian kova astalo. Sen sijaan sukan sisään livautetulla saippualla ja esim. takareisiin tähdäten voi mäiskiä verraten huoletta, eivätkä jäljet ole kovinkaan isoja. Valitse siis apuvälineet huolella ja vastusta kiusausta käyttää ensimmäistä työkalua, joka lähiympäristöstäsi löytyy. Suunnitelmallisuus on tärkeää myös parisuhteessa.

Muista lopettaa ajoissa

Kaikesta edellämainitusta huolimatta älä mene liiallisuuksiin perheneuvottelujenkaan kanssa. Parisuhteeseenne saattaa tulla särö, mikäli nainen ei ymmärrä palautteesi syytä tai jätät vahingossa pysyviä vammoja. Muista varmistua etukäteen, että nainen on todellakin tehnyt jotain riittävän ärsyttävää oikeuttaakseen ojennustoimenpiteesi. Syiden tutkinnassa videokamerat, teksti- sekä Facebook-viestien ajoittainen läpi lukeminen ja GPS-paikantimien strateginen sijoittelu ovat erinomaisia apukeinoja.

Onko fyysinen tai henkinen väkivalta sinusta sopiva tapa hoitaa riitatilanteita? Kommentoi!

 
Siltä varalta, että joku päättää pahoittaa mielensä: henkiseen väkivaltaan kannustaminen ei ole yhtään hyväksyttävämpää kuin fyysiseenkään. Linkkien takaa löytyvä Avan juttu on täysin käsittämätöntä sontaa eikä Housuitta tue minkäänlaista kumppanin kaltoinkohtelua. Ylläoleva on siis sarkasmia eikä kuvasta kirjoittajan todellisia mielipiteitä.

4 kommenttia artikkeliin ”Näin pidät oikeaoppisen palautetuokion naiselle

 1. Veikeä 09.03.13 / 19:47

  Heh… Ehkä kannattaa korostaa, että kannattaa klikata ekassa kappaleessa olevan tekstilinkin, niin ymmärtää sarkasmin paremmin ;) Luin ensin läpi klikkaamatta linkkejä ja olin hieman hämilläni…

  Puolin jos toisinkin, paras lopputulos irtoaa kait keskustelemalla – ja jos ei näin asiat etene niin kannattaa pitää ehkä ns. ”luova tauko”, ja jos ei omassa makuuhuoneessa aina kemiat kohtaa, niin mies näkövinkkelistä maailmassa on naisia niin kuin mannaryynejä, ihan niin kuin Matti Nykänen totesi – ennnen kuin alkoi anelemaan Susannaansa taas takaisin. Mutta jotain sielläkin oli tapahtunut, kun kerran Susanna lähti.

  Niin… Ja jos vieraita kokeilee, niin siinä on sitten sellainen sääntö, että siitä ei saa jäädä kiinni. Muuten toiselle tulee pahamieli. Eli jos jo muutenkin on suhde kylmennyt, niin toisen käytyä vieraissa ja jäätyä siitä kiinni, niin suhde päättyy todennäköisesti siihen.

 2. hihaton 10.03.13 / 17:59

  Toivottavasti viisi linkkausta ja loppuun vähemmän näkyvällä piilotettu disclaimer riittävät muillekin.

  Vaikka arvaahan sen, että joku lukee naama punaisena puolet ja vetää sitten palkokasvin sieraimeen. Ansaitsevatkin, jos eivät ymmärrä tutkia ennen hutkimista.

 3. elovena 11.03.13 / 10:31

  Voi hihaton sun kanssas. Käkäkäkätikääääää…. ;)

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.