Pian Cittaristakin seksileluja!

Tänään suunnilleen kaikki lehdet ovat uutisoineet Citymarketin päätöksestä tuoda kauppojensa hyllyille RFSU:n hieromasauvan, hierontaöljyjä ja kiihotusrenkaan. Jos joku on uutiselta välttynyt, tässäpä yksi linkki.

Itsehän kirjoitin jo aiemmassa merkinnässä siitä, kuinka lelujen tuominen ruokakauppaan on ihan myönteinen asia. Joillekin on voinut ollut liian suuri kynnys astua seksivälineliikkeisiin, joten nyt he saattavat uskaltautua nappaamaan viikonlopun ruokaostosten sekaan huomiota herättämättömän hieromasauvapakkauksen. (Toisaalta – eiköhän nettikaupat nykyään pelasta ujoimmatkin ihmiset, mutta toki kynnys voi silti olla matalampi nyt.) Toisin kuin monissa seksiliikkeiden paketeissa, näissä päällä ei ole alastoman naisen kuvaa tai muuta vastaavaa.

Siksi onkin jotenkin huvittavaa, kuinka ihmiset valittavat foorumeilla sitä, että lapset saattavat joutua näkemään aikuisten juttuja liian aikaisin. Jos nyt lasta sattuisi joku välineistä kiinnostamaan, aikuinen voi varmasti selittää lapsen ikään sopivalla tavalla, että kyseessä on aikuisille suunnattu hieromalaite (ei siinä intiimialueista tarvitse mitään puhua). Tuskinpa asia enää lasta sen jälkeen kiinnostaa. Vai miten nämä aikuiset käyttäytyvät, jos lapsi kiinnittää huomionsa kortsuihin tai liukuvoiteisiin?

Toinen keskusteluissa esille tullut asia on ollut miesten lelujen puuttuminen. Tästähän oli jo puhetta silloin, kun Ruotsissa apteekit toivat hyllyillensä seksileluja. Tämä onkin mielestäni hölmöä: kyllä niitä laadukkaita tekopillujakin löytyy. Mutta nehän nyt tietysti olisivat jo liian rivoja kaupan hyllylle… ;o

Kolmas näkökanta on ollut leivän vieminen pikkuliikkeiltä. Tätä kuitenkin suuresti epäilen, jos/kun valikoima vain noissa muutamassa RFSU:n tuotteessa pysyy. Ainakin itse kaipaan paljon laajempaa valikoimaa. Ehkä tyyliin ensimmäisen hieromasauvani olisin seksikaupan sijaan saattanut ostaa citymarketista, jos silloin olisi näin ollut, mutta siihen se sitten olisi jäänytkin.

Miten on, voisitko sinä kuvitella ostavasi hieromasauvan tai vaikka hierontaöljyjä Citymarketissa asioidessasi? Mitä mieltä olet yleisesti asiasta?

kirjoittanut: oceansoul

6 kommenttia artikkeliin ”Pian Cittaristakin seksileluja!

  1. Jasu 15.12.09 / 23:56

    Nuo on sen verran peruskamaa, että pitäähän niitä marketistakin saada. Ostin joskus S-marketista liukkaria, ei se sen oudommalta tuntunut kuin kortsupaketin ostaminen. Kunnollisessa seksikaupassa on kuitenkin mukavampi asioida.

    Mutta jos asettelee sen dildon kassahihnalle vaikka huomiotaherättämättömästi siihen kurkun ja banaanin väliin? Plop plop.

    • oceansoul 16.12.09 / 13:06

      Joo-o, itsekin olen useita kertoja liukkaria ostanut marketeista.
      .. ja samalla kertaa niin kurkkuja kuin banaaneitakin.

      Eikä kukaan ole tainnut kiinnittää edes huomiota. Eheh. ;)

      • Kokeilijat 16.12.09 / 22:20

        En tiedä mitä Robbarin kassa ajatteli kun näki hihnalla keittiötarvikkeita ja ratsupiiskan, mutta itse en kyllä siitä vaivaantunut. Seksilelut ruokakaupassa on ihan OK juttu, on se parempi lapsiakin ajatellen kuin se, että siellä myydään kaiken mailman monstereita ja aseleluja.

  2. Mikko T 18.12.09 / 20:30

    Niin, saahan ruokakaupasta öljyä, kurkkuja ja jopa kesäkurpitsoja ja rautakaupasta köyttä nippusiteitä ja jopa kolveja…

    On varmasti hyvä, että kylmä muovi löytää tiensä ruokakauppaan ja Viagra käsitavarakauppaan. Ehkä tämä on ensiaskel siihen, että liha ja lämpö tulee taas arvoon arvaamattomaan kun seksin teknistyminen ja medikalisoituminen on viety loppuun asti.

    Kylmä tunnoton muovi, miksi se on nykyään joku juttu? Ei tuntoa, ei tuoksua (paitsi muovi), ei visuaalista kauneutta. En ole ahdasmielinen ihminen, mutta en ole ikinä käsittänyt miten muovi voisi korvata tai edes kilpailla sormien, kielen, käden ja peniksen kanssa, tai miten köysi ja raudat voisivat korvata lujan ja varman otteen.

    Sen pitäisi olla ihan sama, mitä ihmiset tunkevat ruumiinaukkoihinsa. Tästä huolimatta ”seksileluista” revitään otsikoita. Annetaan ymmärtää, että lelut olisivat jotenkin yhteydessä ”vapaamielisyyteen” tai ”hyvään seksielämään”. Itse olen sitä mieltä, että leluintoilu on vain osa kasvuprosessia.

    Olen sitä mieltä, että siinä pisteessä kun kun seksilelut pääsevät irti ”tämä on tuhmaa” -stigmasta, niillä ei ole enää käyttöä. Hyvä City Market muovikrääsän antimarkkinointiteon johdosta!

  3. villiq 19.12.09 / 16:06

    Tokihan seksilelut voivat olla ruokakauppojen hyllyllä siinä missä mikä muu tuote tahansa. Jokin kiristää, jos sellaisesta pahastuu. Silti voisin mieluummin ostaa lelut erikoiskaupasta, niin kuin yleensä silloin, kun minkä tahansa alan erikoisliike löytyy reviiriltä. Ainahan näin ei ole ja silloin on onneksi nettikauppa. Surffailin muutama päivä sitten tunnin verran seksikauppojen sivuilla tarkoituksenani etsiä lahjakorttia joululahjaksi. Yksinkertainen toive, oletin. Kuinka väärässä olinkaan!

    Ensimmäinen yllätys oli, että päädyin seitsemällä eri nimellä toimivan kaupan sivuilta yhteen ja samaan nettimyymälään. Tähän kartelli-ilmiöön pääsee tutustumaan vaikkapa osoitteessa hotlipsonline.fi. Kartelliin kuuluu erinimisiä ihan oikeita putiikkeja eri puolilla Suomea. Lienevätkö ne kaikki sitten saman omistajan filiaaleja?

    Toinen yllätys oli se, että ylen harvalla sivulla oli edes huomattu joulusesongin olemassaolo. Vain kahden liikkeen (Kaalimato ja Sexshop Finland) sivuilta näki heti, että nythän on joulu ovella. Ehkä alalla menee niin hyvin, että on ihan sama, vaikka nettisivut näyttävät samoilta läpi vuoden?

    Kolmas yllätys oli se, että vain kaksi (edellä jo mainittua) liikettä tarjosi lahjakortteja. Olenko ainoa, joka sellaisen olisi halunnut ostaa?

    Ja vain yksi yritys eli Kaalimato ilmoitti selkeästi etusivullaan, mihin mennessä tehdyt tilaukset vielä ehtivät pukinkonttiin.

    Parasta mitä noilta sivuilta löytyi oli kuitenkin Aikuisten Lelukaupassa lojunut mietelmä
    ”Kaikista seksuaalisista poikkeavuuksista kummallisin on siveys”. Moisen oivalluksen on tehnyt ranskalainen Nobel -kirjailija Anatole France. Sopisi vaikka tämän blogin alaotsikoksi… ?

  4. tainuli 25.12.09 / 06:58

    villiq… olen huomannut saman. Mutta kyseessä ei ole saman omistajan liikkeet vaanketjun yhteiset sivut. Mutta tosiaan kuitenkin itsekin ihmettelen, ettei joulua ole alalla huomioitu ollenkaan. Mutta siitähän voisi joku siveyden sipuli jopa pahastua jos niitä aikuisten leluja alkaa ihan tosissaan mainoksissa olemaan.

    Tosin positiiviseksi kokemukseksi itsekin sanoisin, että Kaalimadon radiomainos spotit,, jotka jossakin vaiheessa oli. Aikuinen hoksasi spottien jujun, lapset ei niinkään. Mikähän siinä onkin, että asiaa tarvitsee niin kovin hyssytellä. Lähes kaikkihan meistä on joskus seksiä harrastanut.

    Minun mielestä on hyvä vain jos lelut tosiaan tulevat kauppojen hyllylle. Ja johan yläasteella on terveysopin tunneillakin kuulema dildot opetusvälineinä. Ainakin joissakin kouluissa. Joten miksei sitten voisi olla kaupan hyllylläkin.

Kerrohan sinäkin ajatuksesi! (Sähköpostiosoite ei ole pakollinen.)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.